Zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní. Země původu: EU/MIMO EU Složení: Pohanka 100%. Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 70 %. Tipy a recepty na použití pohankové kaše: - snídaně - v časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat - dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem - koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak... Celý popis
Koupit za 57 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Nominal BLP cereální kaše NOMINA pohanková 300g
Doprava:
69 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Kaše pohanková bezlepková Nomina 300 g NOMINAL
Doprava:
49 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Nominal Kaše Nomina pohanková bezlepková 300 g
Doprava:
49 Kč
53 Kč
Koupit za 53 Kč
Nominal cereální kaše Nomina pohanková – 300 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Nominal Kaše pohanková bezlepková 300g
Doprava:
89 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Popis
Zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní.
Země původu: EU/MIMO EU
Složení: Pohanka 100%.
Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 70 %.
Tipy a recepty na použití pohankové kaše:
- snídaně - v časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
- dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
- koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
- knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna jáhlové.
Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.
Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/100G:
energetická
hodnota:
1563kj /370kcal
tuky:
2,6g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,6g
sacharidy:
70,0g
z toho cukry:
0,6g
bílkoviny:
14,0g
vláknina:
4,9g
sůl:
0,01g
Země původu: EU/MIMO EU
Složení: Pohanka 100%.
Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 70 %.
Tipy a recepty na použití pohankové kaše:
- snídaně - v časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
- dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
- koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
- knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna jáhlové.
Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.
Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/100G:
energetická
hodnota:
1563kj /370kcal
tuky:
2,6g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,6g
sacharidy:
70,0g
z toho cukry:
0,6g
bílkoviny:
14,0g
vláknina:
4,9g
sůl:
0,01g
Parametry
Výrobce | Nominal |
Hmotnost | 300 g |
Druh | kaše |