Obiloviny
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
Složení: jáhly BIO. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1493 kJ / 357 kcal; tuky: 3,9 g; nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 69 g; cukry: 1,4 g;...
Oves bezpluchý Bio Oves bezpluchý je někdy též označován jako ovesná rýže. Po uvaření má jemnou chuť. Používáme ho jako přílohu, do zeleninových salátů, zapékaných pokrmů a...
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
Kukuřice na popcorn je zvláštní druh této velmi významné zemědělské plodiny s tvrdou slupkou, díky které se při zahřívání zrna vytváří v jeho středu tlak, který kukuřici...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
Quinoa, které se říká také merlík chilský, pochází z Jižní Ameriky a tradičně tam po tisíciletí patřila s bramborami a kukuřicí k nejdůležitějším potravinám. Stejně jako...
Pohanka nepatří mezi typické obiloviny, její semena jsou moučnatá a používají se k výrobě mouky. Pohanka sama pochází z chladných ob lastí střední Asie, kde byla využívána i z...
Z nejdůležitějších minerálů jsou zinek, měď, selen, mangan a další stopové prvky. Z vitaminů jsou zastoupeny především vitaminy B1 (thiamin), B2 (riboflavin), niacin, E a C....
Bio quinoa barevná bio*nebio 250 g
Tradiční ječné kroupy v biokvalitě. Jsou vhodné na polévku, pomazánku, kaši nebo jako příloha. Chutné naslano i nasladko. Po uvaření velmi nabydou na objemu. Využití -...
Allnature Ovesné vločky chutnají skvěle na slano i na sladko. Není divu, že je skoro každý fitness poradce zařazuje do jídelníčku, protože si pochutnáte a zároveň dostanete do...
Pohanka je skvělým zdrojem bílkovin. Navíc pohanka obsahuje rutin, který má příznivý vliv na lidský organismus. Pomáhá regeneraci jater, žil a cév. Dá se konzumovat samotná,...
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice je vhodná na zahušťování polévek a krupicovou kaši. Když jídlo připravíte...
Bio quinoa bílá bio*nebio 250 g
Len je prastará kulturní plodina, která pochází z Asie. Jeho plodem je tobolka s droboučkými semínky, jejichž léčivých účinků využíval i nejslavnější lékař starověku...
Bio jáhly EVROPA bio*nebio 500 g
Vilgain Quinoa bílá neboli Merlík čilský je bezlepková pseudoobilovina s jemně sladkou chutí. Skvěle chutná naslano i nasladko. Má béžovou barvu a je o něco jemnější, než...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...