Krásné ošatky se vzorem . S ošatkama se parádně pracuje, chleba z nich krásně vypadne a nelepí se. Na upečeném chlebu zůstane vzorek. Určeno pro chleba 1kg (dle naší zkušenosti může být i větší) Průměr ošatky 22cm * čistý přírodní produkt šetrný k životnímu prostředí* prodyšný odolný a biologicky rozložitelný* testovaný a schválený pro styk s potravinami* jsou vyrobené v německu z celulózy z místního smrkového dreva, kde je takto vyrábejí již od roku 1920* materiál je bez chemických prísad a... Celý popis
Koupit za 285 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Ošatka kulatá se vzorem vroubek 1000g
Doprava:
59 Kč
Skladem
285 Kč
Koupit za 285 Kč
Popis
Krásné ošatky se vzorem . S ošatkama se parádně pracuje, chleba z nich krásně vypadne a nelepí se. Na upečeném chlebu zůstane vzorek.
Určeno pro chleba 1kg (dle naší zkušenosti může být i větší)
Průměr ošatky 22cm
* čistý přírodní produkt šetrný k životnímu prostředí* prodyšný odolný a biologicky rozložitelný* testovaný a schválený pro styk s potravinami* jsou vyrobené v německu z celulózy z místního smrkového dreva, kde je takto vyrábejí již od roku 1920* materiál je bez chemických prísad a vyrábí se ciste fyzikálním zpusobem, ošatky jsou pak lisovány tlakem a vysušeny* Lépe drží teplo pri kynutí, dobre se z nich bochník vyklápí a nelepí se do drážek jako je tomu u pedigu, snadno se cistí oproti jiným materiálum, u kterých zustává v drážkách mnohem více zbytku mouky a testa, které mohou zacít casem plesnivet* pred prvním použitím stací ošatku lehce vysypat trochou mouky nebo škrobu, při dalším pečení není třeba vysypávat* jsou urceny jen pro kynutí ne pro pecení!* musí se po použití nechat vyschnout, aby se v nich neutvořila plísen, obcas je dobré je zbavit zbytku mouky kartáčem a nechat v chladnoucí troube při cca 100 – 110°C pořádne vysušit
Určeno pro chleba 1kg (dle naší zkušenosti může být i větší)
Průměr ošatky 22cm
* čistý přírodní produkt šetrný k životnímu prostředí* prodyšný odolný a biologicky rozložitelný* testovaný a schválený pro styk s potravinami* jsou vyrobené v německu z celulózy z místního smrkového dreva, kde je takto vyrábejí již od roku 1920* materiál je bez chemických prísad a vyrábí se ciste fyzikálním zpusobem, ošatky jsou pak lisovány tlakem a vysušeny* Lépe drží teplo pri kynutí, dobre se z nich bochník vyklápí a nelepí se do drážek jako je tomu u pedigu, snadno se cistí oproti jiným materiálum, u kterých zustává v drážkách mnohem více zbytku mouky a testa, které mohou zacít casem plesnivet* pred prvním použitím stací ošatku lehce vysypat trochou mouky nebo škrobu, při dalším pečení není třeba vysypávat* jsou urceny jen pro kynutí ne pro pecení!* musí se po použití nechat vyschnout, aby se v nich neutvořila plísen, obcas je dobré je zbavit zbytku mouky kartáčem a nechat v chladnoucí troube při cca 100 – 110°C pořádne vysušit