Paštiky
Kachní paštika v sobě skrývá celou kachnu a několik dní příprav a práce. Kachní prsa na několik dní naložíme do solného láku, pak je citlivě zaudíme, přidáme k nim zbytek masa...
PATIFU delikates Premiová tofu paštika. Vyniká velmi jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí, která připomíná masnou paštiku. Praktické balení v ALU misce lze snadno...
Složení: uzené maso kapra obecného (Cyprinus Carpio), smetana, rostlinný olej, sůl, koření Balení produktu: 190 g Kapři na výrobu našich paštik pochází výhradně z...
V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často...
Jemná paštika s výraznou kyselkavou chutí pomerančů a vůní po pomerančovém likéru. Ideální v kombinaci s tmavým křupavým pečivem. Parádní chuťový zážitek od šéfkuchaře Vítka...
Chuť této paštiky formuje maso z divočáka, restovaná kořenová zelenina a směs divokého koření s jalovcem. Velmi dobrá s tmavým čerstvým chlebem, nebo na topince. Podáváme s...
Vydrží vám pěkně dlouho, ale na to bychom nesázeli. Po všech našich trvanlivých potravinách se totiž v domácnostech jen zapráší a my se tomu ani nedivíme. Nabízíme vám totiž...
Poctivé zavařeniny a masové delikatesy vyráběné způsobem, jaký znali již naši předkové za první republiky. Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek...
To nejlepší z kachny. Konfitovaná kachna provoněná majoránkou, dochucená solí a pepřem. Tuto delikatesu doporučujeme s čerstvou bagetou a vínem. Ochutnejte, a věříme, že se...
V této chutné paštice se potkává kvalitní zvěřina ze šumavských lesů a sušené švestky macerované v červeném víně odrůdy Rulandské modré. Vysoký obsah jeleního masa dělá z této...
Hrubozrnná paštika s výraznou chutí husího výpeku a zároveň mírně nasládlá po povidlech a brusinkách, kterými je proložena. Ideální je namazaná na celozrnném pečivu.
Královna všech paštik je tady! Husí játra macerovaná 48 hodin v pravém červeném víně z Bordeaux. Dostatečně proležená játra jsou následně pomalu pošírovaná v původním vinném...
VEPŘOVÉ MASO K výrobě játrové paštiky používáme vepřová játra, uzenou i neuzenou vepřovou ples a vepřový lalok. RESTOVANÁ CIBULKA Abychom paštice dodali ten správný šmrnc,...
Králík s tymiánem opilý Ryzlinkem rýnským. I takto bychom mohli popsat králičí paštiku, v níž se spojuje práce moravských vinařů a českých farmářů. Králičí maso je výborná a...
Složení: Husí foie gras, voda, sůl, přístav, pepř, cukr. Nutriční hodnoty: Energie 1661 kJ 400 kcal Tuky 40.2 g, z nichž nasycené mastné kyseliny 14.8 g sacharidů, z toho 2.7...
KACHNÍ MASO VS. JÁTRA Naše kachní paštika je z 60 % tvořena kachními prsy a pouze 17 % kachními játry, což mnozí výrobci dělají opačně - více jater, méně masa. PEČENÁ...
Složení hovězí maso (30 %), husí játra (20 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), voda, cibule, kešu ořechy (5 %), česnek, sůl, bobkový list, pepř celý, nové...
Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ochutnáte čerstvě opraženou cibuli, muškátový...
CELÉ KUŘÁTKO Na paštiku z grilovaného kuřátka využijeme všechny části kuřete. ZÁKLAD CHUTI Základem naší paštiky z grilovaného kuřátka není jen kvalitní kuřecí maso ale...
Terina ke každé příležitosti. Vhodná kombinace chuti masa z kachny s Armagnacem přinese vašim chuťovým buňkám opravdové potěšení. Francouzská terina je tradiční francouzská...