O Pragers Kombucha Yerba maté Speciální příchuť pro speciální příležitosti. Jihoamerická Cesmína paraguayská nebo také yerba maté. V pražené formě slouží k vaření čajového nálevu a pomocí unikátního fermentačního procesu se nálev přetvoří do podoby živého fermentovaného nápoje s jedinečnou chutí a plného probiotických kultur. Jemně perlivý nápoj působí velmi osvěžujícím dojmem a navíc vás nadopuje zdravou energií. Nejen v létě vám zachutná dobře vychlazený a je skvělou alternativou k běžně prodávaným... Celý popis
Koupit za 47 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

PRAGER´S Kombucha yerba maté 330ml 330ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
47 Kč
Koupit za 47 Kč

Prager's Kombucha Yerba maté 330 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč

Pragers Kombucha Yerba maté, 330 ml
Doprava:
80 Kč
65 Kč
Koupit za 65 Kč

PRAGER'S Kombucha Yerba Maté 330 ml
Doprava:
65 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč

Prager's Kombucha yerba maté 330ml
Doprava:
39 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
O Pragers Kombucha Yerba maté
Speciální příchuť pro speciální příležitosti. Jihoamerická Cesmína paraguayská nebo také yerba maté. V pražené formě slouží k vaření čajového nálevu a pomocí unikátního fermentačního procesu se nálev přetvoří do podoby živého fermentovaného nápoje s jedinečnou chutí a plného probiotických kultur.
Jemně perlivý nápoj působí velmi osvěžujícím dojmem a navíc vás nadopuje zdravou energií. Nejen v létě vám zachutná dobře vychlazený a je skvělou alternativou k běžně prodávaným nápojům, navíc o něco zdravější :-).
Co je kombucha
Kombucha je šumivý, mírně nakyslý a fermentovaný nápoj vyrobený z čaje. Jejím základem může být čaj černý, zelený, oolong i jakýkoliv jiný. Po první fermentaci se do čaje mohou také přidat různé druhy ovoce pro oživení a ozvláštnění chutě. Typická kombucha se vyrábí smícháním vychlazeného čaje s cukrem a živou kulturou bakterií a kvasinek. Během fermentace získává kombucha svou ikonickou perlivost a nakyslou chuť.
V Česku se kombucha často označuje jako "čajová houba", ale s houbami nemá nic společného.
O japonské kombuche
Kombucha se do Japonska dostala z Číny už kolem roku 220 př. n. l. V 70. letech se v Japonsku stala doslova hitem a byla považována za velmi zdravý nápoj. Její sláva pak v Japonsku na pár let utichla, zatímco ve zbytku světa její popularita prudce narůstala. Nyní Japonsko svou lásku ke kombuche opět restartovalo a rychle vznikají nové japonské značky specializující se na výrobu kombuchi. Důraz je kladen hlavně na použití organických produktů bez pesticidů.
Kombucha vs. konbucha
Čaj kombucha je někdy zaměňován za tradiční japonský nápoj konbucha, což je čaj připravovaný z mořských řas. Jejich chutě jsou ale úplně odlišné - kombucha je fermentovaná, perlivá, nakyslá a vyrobená z čaje, zatímco konbucha je nápoj z vylouhované řasy kombu, který se většinou pije teplý.
Co je obsahem dodávky
Při objednání tohoto produktu obdržíte požadovaný počet kusů Pragers Kombucha Yerba maté, 330 ml.
Parametry
- Obsah alkoholu max.: 0,5 %
Složení
čajový výluh (voda, yerba maté 0,8%), cukr, oxid uhličitý, kombuchová kultura, probiotická kultura Bacillus coagulans (min 10 milionů ve 100 ml).
Speciální příchuť pro speciální příležitosti. Jihoamerická Cesmína paraguayská nebo také yerba maté. V pražené formě slouží k vaření čajového nálevu a pomocí unikátního fermentačního procesu se nálev přetvoří do podoby živého fermentovaného nápoje s jedinečnou chutí a plného probiotických kultur.
Jemně perlivý nápoj působí velmi osvěžujícím dojmem a navíc vás nadopuje zdravou energií. Nejen v létě vám zachutná dobře vychlazený a je skvělou alternativou k běžně prodávaným nápojům, navíc o něco zdravější :-).
Co je kombucha
Kombucha je šumivý, mírně nakyslý a fermentovaný nápoj vyrobený z čaje. Jejím základem může být čaj černý, zelený, oolong i jakýkoliv jiný. Po první fermentaci se do čaje mohou také přidat různé druhy ovoce pro oživení a ozvláštnění chutě. Typická kombucha se vyrábí smícháním vychlazeného čaje s cukrem a živou kulturou bakterií a kvasinek. Během fermentace získává kombucha svou ikonickou perlivost a nakyslou chuť.
V Česku se kombucha často označuje jako "čajová houba", ale s houbami nemá nic společného.
O japonské kombuche
Kombucha se do Japonska dostala z Číny už kolem roku 220 př. n. l. V 70. letech se v Japonsku stala doslova hitem a byla považována za velmi zdravý nápoj. Její sláva pak v Japonsku na pár let utichla, zatímco ve zbytku světa její popularita prudce narůstala. Nyní Japonsko svou lásku ke kombuche opět restartovalo a rychle vznikají nové japonské značky specializující se na výrobu kombuchi. Důraz je kladen hlavně na použití organických produktů bez pesticidů.
Kombucha vs. konbucha
Čaj kombucha je někdy zaměňován za tradiční japonský nápoj konbucha, což je čaj připravovaný z mořských řas. Jejich chutě jsou ale úplně odlišné - kombucha je fermentovaná, perlivá, nakyslá a vyrobená z čaje, zatímco konbucha je nápoj z vylouhované řasy kombu, který se většinou pije teplý.
Co je obsahem dodávky
Při objednání tohoto produktu obdržíte požadovaný počet kusů Pragers Kombucha Yerba maté, 330 ml.
Parametry
- Obsah alkoholu max.: 0,5 %
Složení
čajový výluh (voda, yerba maté 0,8%), cukr, oxid uhličitý, kombuchová kultura, probiotická kultura Bacillus coagulans (min 10 milionů ve 100 ml).
Parametry
Značka | Pragers |