"Výkonný motor 3000 W max. 3 protlačovací kotouče na jemné (4 mm), střední (7 mm) a hrubé (trojúhelníkové) mletí. Místo pro příslušenství a pro kabel. Tlačítko pro zapnutí/vypnutí a zpětný chod. Pěchovadlo a nástavec na plnění párků a klobás. Nástavec na kebbe (masové kuličky). Kovový prostorný plnící tác. Bezpečnostní pojistka proti přehřátí motoru. Stabilní protiskluzové nožičky. "
Koupit za 3 299 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
96 %
Rohnson R-5410
Doprava:
zdarma
Skladem
3 299 Kč
Koupit za 3 299 Kč
96 %
Rohnson R-5410
Doprava:
zdarma
Skladem
3 299 Kč
Koupit za 3 299 Kč
96 %
Mlýnek na maso Rohnson R-5410 černý
Doprava:
zdarma
Skladem
3 299 Kč
Koupit za 3 299 Kč
95 %
Rohnson R-5410
Doprava:
49 Kč
Skladem
3 299 Kč
Koupit za 3 299 Kč
95 %
Rohnson R-5410
Doprava:
89 Kč
Skladem
3 165 Kč
Koupit za 3 165 Kč
Popis
"Výkonný motor 3000 W max.
3 protlačovací kotouče na jemné (4 mm), střední (7 mm) a hrubé (trojúhelníkové) mletí. Místo pro příslušenství a pro kabel.
Tlačítko pro zapnutí/vypnutí a zpětný chod.
Pěchovadlo a nástavec na plnění párků a klobás.
Nástavec na kebbe (masové kuličky).
Kovový prostorný plnící tác.
Bezpečnostní pojistka proti přehřátí motoru.
Stabilní protiskluzové nožičky.
"
3 protlačovací kotouče na jemné (4 mm), střední (7 mm) a hrubé (trojúhelníkové) mletí. Místo pro příslušenství a pro kabel.
Tlačítko pro zapnutí/vypnutí a zpětný chod.
Pěchovadlo a nástavec na plnění párků a klobás.
Nástavec na kebbe (masové kuličky).
Kovový prostorný plnící tác.
Bezpečnostní pojistka proti přehřátí motoru.
Stabilní protiskluzové nožičky.
"
Parametry
| Výrobce | Rohnson |
| Příkon | 3000 W |
| Rychlost mletí masa | 96 kg/h |
| Materiál mlecího mechanismu | nerezové |
| Se zpětným chodem | ne |
| Se samoostřením | ne |
| S gumovými nožičkami | ne |
| S pojistkou proti přetížení | ano |
| Na ovoce | ano |
| Na mák | ne |
| Na ořechy | ne |
| Na strouhanku | ano |
| Na obilí | ne |
| Na sýr | ne |
| Na maso | ano |
| Na zeleninu | ano |
| Na cukroví | ne |
| Plnění klobás | ano |
| S kebbe | ano |