Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Filet z uzeného lososa. Uzeno teplým kouřem. Uzení je jedním z nejčastějších způsobů jak prodloužit trvanlivost potraviny. Naše ryby udíme pomocí bukového nebo dubového dřeva. Díky tomu získává finální výrobek svou specifickou chuť a barvu. Proces přípravy ryb a jejich vlastní uzení je taková malá alchymie. Na počátku je vždy kvalitní vstupní surovina, dodržení postupu koupele v solné lázni a následně technologického postupu uzení, při kterém hlídáme... Celý popis
Koupit za 137 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Rybářství Chlumec Losos filet uzený cca 150g
Doprava:
zdarma
Skladem
137 Kč
Koupit za 137 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Filet z uzeného lososa. Uzeno teplým kouřem.
Uzení je jedním z nejčastějších způsobů jak prodloužit trvanlivost potraviny. Naše ryby udíme pomocí bukového nebo dubového dřeva. Díky tomu získává finální výrobek svou specifickou chuť a barvu. Proces přípravy ryb a jejich vlastní uzení je taková malá alchymie. Na počátku je vždy kvalitní vstupní surovina, dodržení postupu koupele v solné lázni a následně technologického postupu uzení, při kterém hlídáme každý krok opracování. Následuje chlazení ryb, aby se zachovala jejich kvalita a chuť.
Uzené ryby můžeme konzumat ihned po vyjmutí z obalu a to za studena. Výborné jsou do jakéhokoliv zeleninového salátu nebo třeba pomazánky s tvarohem.
O výrobci
V Rybářství Chlumec nad Cidlinou od roku 1993 hrdě navazují na tradici rybníkářství v Čechách, která sahá až do 14. století. Od té doby se toho hodně změnilo – zmodernizovala se řada postupů zpracování ryb a aplikovaly se nové poznatky při jejich chovu. Některé věci však zůstanou už navždy stejné. A to láska k řemeslu a kolektiv odborníků, který rozumí své práci a dělá ji svědomitě a s nadšením.
Uzení je jedním z nejčastějších způsobů jak prodloužit trvanlivost potraviny. Naše ryby udíme pomocí bukového nebo dubového dřeva. Díky tomu získává finální výrobek svou specifickou chuť a barvu. Proces přípravy ryb a jejich vlastní uzení je taková malá alchymie. Na počátku je vždy kvalitní vstupní surovina, dodržení postupu koupele v solné lázni a následně technologického postupu uzení, při kterém hlídáme každý krok opracování. Následuje chlazení ryb, aby se zachovala jejich kvalita a chuť.
Uzené ryby můžeme konzumat ihned po vyjmutí z obalu a to za studena. Výborné jsou do jakéhokoliv zeleninového salátu nebo třeba pomazánky s tvarohem.
O výrobci
V Rybářství Chlumec nad Cidlinou od roku 1993 hrdě navazují na tradici rybníkářství v Čechách, která sahá až do 14. století. Od té doby se toho hodně změnilo – zmodernizovala se řada postupů zpracování ryb a aplikovaly se nové poznatky při jejich chovu. Některé věci však zůstanou už navždy stejné. A to láska k řemeslu a kolektiv odborníků, který rozumí své práci a dělá ji svědomitě a s nadšením.
Parametry
Výrobce | Rybářství Chlumec |