Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě kyselost a třísloviny ostružin. Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě kyselost a třísloviny ostružin. Polovina množství ostružin je přidávána již během fermentace, zbylá část po jejím skončení.... Celý popis
Koupit za 759 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě kyselost a třísloviny ostružin.
Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě kyselost a třísloviny ostružin.
Polovina množství ostružin je přidávána již během fermentace, zbylá část po jejím skončení.
Je ideální pro večery u krbu. Nebo Netflixu. To taky funguje.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Druh medu
divokokvětý med
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Tato medovina je vhodná k ohřevu, avšak doporučujeme dodržovat vždy maximální teplotu ohřevu na cca 50-55°C. Při vyšších teplotách by mohlo dojít k poškození drahocenných složek medu. K ohřevu doporučujeme sladší a chuťově výraznější medoviny, zejména ty s přídavkem koření nebo bylinek, jejichž aroma příjemně vystoupí při ohřevu. Medovinu si však můžete ochutit dle vašeho přání, stejně jako svařené víno.
Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě kyselost a třísloviny ostružin.
Polovina množství ostružin je přidávána již během fermentace, zbylá část po jejím skončení.
Je ideální pro večery u krbu. Nebo Netflixu. To taky funguje.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Druh medu
divokokvětý med
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Tato medovina je vhodná k ohřevu, avšak doporučujeme dodržovat vždy maximální teplotu ohřevu na cca 50-55°C. Při vyšších teplotách by mohlo dojít k poškození drahocenných složek medu. K ohřevu doporučujeme sladší a chuťově výraznější medoviny, zejména ty s přídavkem koření nebo bylinek, jejichž aroma příjemně vystoupí při ohřevu. Medovinu si však můžete ochutit dle vašeho přání, stejně jako svařené víno.
Parametry
| Příchuť | ovocné - ostružinové |