Přední noha o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Červený štítek.    Zde se dozvíte více o dělení jamónu ibérico .

Koupit za 4 890 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Přední noha o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv.  Červený štítek.    Zde se dozvíte více o dělení jamónu ibérico .
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jamones SIMÓN MARTÍN Guijuelo