Přední noha o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. Červený štítek. Zde se dozvíte více o dělení jamónu ibérico .
Koupit za 4 890 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Přední noha o délce zrání 24 - 28 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Jako jediní na trhu nabízíme výhradně jamón bez chemických konzervantů a barviv. Červený štítek. Zde se dozvíte více o dělení jamónu ibérico .
Parametry
| Výrobce | Jamones SIMÓN MARTÍN Guijuelo |