Sladidla
Jedná se o Low Carb sladidlo vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.
Flavor Drops jsou kapičky, které slouží k ochucení a oslazení jakéhokoliv jídla nebo nápoje. Skvěle se hodí třeba do kaší, jogurtů, kávy, vody nebo je můžeš použít třeba při...
Sirup z kořene čekanky je oproti jiným sirupům výjimka v mnoha ohledech. Vyrábí se šetrnou metodou z kořene čekanky, má příjemně sladkou chuť a hustou konzistenci.
Čekankový sirup, vyrobený patentovanou metodou z kořene této rostliny, je sladidlem nové generace. Je téměř bez kalorií a sacharidů a chuťově je podobný medu.
Charakteristika: DiaChrom je moderní nízkokalorické stolní sladidlo na bázi aspartamu obohacené o speciální biochemicky vysoce aktivní komplex glukózotoleranční faktor.
Náš javorový sirup nese označení třídy A, které se používá pro velmi kvalitní javorový sirup. Kromě toho se náš sirup pyšní také BIO certifikací, kde se dbá na to, aby stáčením...
Erythritol je zdravější náhrada běžných sladidel. Sladí stejně jako běžný cukr, ale neobsahuje téměř žádné kalorie. Jeho glykemický index je 0.
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Xylitol, známý také pod názvem březový cukr, se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny.
Charakteristika: DiaChrom se sukralózou je moderní nízkokalorické stolní sladidlo na bázi sukralózy obohacené o speciální biochemicky vysoce aktivní komplex označovaný jako...
Flavor Drops jsou kapičky, které slouží k ochucení a oslazení jakéhokoliv jídla nebo nápoje. Skvěle se hodí třeba do kaší, jogurtů, kávy, vody nebo je můžeš použít třeba při...
Erythritol moučka je vhodný pro pečení a slazení dezertů. Sladkost bez kalorií! Erythritol je vhodná přírodní náhrada běžného bílého cukru. Získal velkou popluparita hlavně díky...
POPIS V listech stevie jsou mimo jiné také obsaženy proteiny, vláknina, karbohydráty, železo, fosfor, vápník, draslík, sodík, magnesium, zinek a vitamíny A a C. NEZVYŠUJE...
BALENÍ 1 000 g UPOZORNĚNÍ ALERGENY: Může obsahovat stopylepku, arašídů, skořápkových plodů, sóji a mléka.
Datlový sirup se hodí na studenou i teplou kuchyni. Nechte jej vyniknout nejlépe s neutrálními pokrmy, jako je tofu krém, bílý jogurt, tvaroh.
Práškové stolní sladidlo na bázi steviol-glykosidů. Na vaření, zavařování, slazení. Směs je vhodná k univerzálnímu použití, slazení teplých i studených nápojů.
Může se používat všude tam, kde používáme standardní cukr. Na rozdíl od něho má však o 40% nižší kalorickou hodnotu. Glykemický index březového cukru: GI = 7 (pro srovnání: GI...
Rýžový sirup BIO patří mezi přírodní sladidla. Má nízký glykemický index, takže zvyšuje hladinu cukru v krvi postupně. Sirup je vhodný pro diabetiky a zákazníky, kteří se snaží...
POPIS ČEKANKOVÝ SIRUP obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto JE VELMI VHODNÝ...
Čekankový sirup se vyrábí z kořene čekanky. Z této suroviny se získává rozpustná vláknina inulin. Sirup je bezlepkový a díky vysokému obsahu vlákniny je zcela jedinečným sladidlem.
Řekl někdo zdravější slazení? S čekankovým sirupem vás čeká sladký život s minimem cukru. Dočasně prodáváme v náhradním obalu – ale nebojte, stále sladí stejně...