Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Srnčí plec svojí strukturou krátké svaloviny vybízí k přípravě vynikajících omáček, případně výtečného ragú. Vhodná na pečení a dušení v celku, krájená na ragú nebo guláš. TIP NA RECEPT: SRNČÍ RAGŮ Budete potřebovat: 700 g srnčí plece bez kosti1 ks velké cibule2 lžíce másla4 lžíce oleje250 ml vody300 ml dobrého piva8 kuliček jalovce1 lžička soli1 a 0,5 lžičky sušeného tymiánu0,5 lžičky mletého černého pepře4 lžíce jadérek granátového jablka Postup... Celý popis
Koupit za 960 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Šumavská Zvěřina Srnčí plec bez kosti cca 2.4kg
Doprava:
zdarma
Skladem
960 Kč
Koupit za 960 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Srnčí plec svojí strukturou krátké svaloviny vybízí k přípravě vynikajících omáček, případně výtečného ragú.
Vhodná na pečení a dušení v celku, krájená na ragú nebo guláš.
TIP NA RECEPT: SRNČÍ RAGŮ
Budete potřebovat: 700 g srnčí plece bez kosti1 ks velké cibule2 lžíce másla4 lžíce oleje250 ml vody300 ml dobrého piva8 kuliček jalovce1 lžička soli1 a 0,5 lžičky sušeného tymiánu0,5 lžičky mletého černého pepře4 lžíce jadérek granátového jablka
Postup přípravy: Maso nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli nakrájejte na plátky. Maso a cibuli orestujte na oleji s máslem. Maso podlijte vodou, pivem, přidejte sůl, jalovec, pepř, tymián a přikryté duste doměkka. Podávejte s bramborovou kaší, ozdobené jadérky granátového jablka.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Vhodná na pečení a dušení v celku, krájená na ragú nebo guláš.
TIP NA RECEPT: SRNČÍ RAGŮ
Budete potřebovat: 700 g srnčí plece bez kosti1 ks velké cibule2 lžíce másla4 lžíce oleje250 ml vody300 ml dobrého piva8 kuliček jalovce1 lžička soli1 a 0,5 lžičky sušeného tymiánu0,5 lžičky mletého černého pepře4 lžíce jadérek granátového jablka
Postup přípravy: Maso nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli nakrájejte na plátky. Maso a cibuli orestujte na oleji s máslem. Maso podlijte vodou, pivem, přidejte sůl, jalovec, pepř, tymián a přikryté duste doměkka. Podávejte s bramborovou kaší, ozdobené jadérky granátového jablka.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |