Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Neobsahuje přidané glutamáty ani žádné chemické příměsi a barviva. Je přirozeně bezlepková, při procesu fermentace nepřijde do kontaktu s pšenicí. Použití - Tamari se skvěle hodí do marinád na maso, ryby nebo tofu. Používá se také jako součást omáček pro pokrmy jako je například teriyaki. - Tradičně se podává k sushi... Celý popis
Koupit za 64 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Sunfood Tamari sojová omáčka 175 ml
Doprava:
70 Kč
Skladem
64 Kč
Koupit za 64 Kč
77 %
SUNFOOD VM s.r.o. Tamari sojová omáčka bez lepku 175ml Sunfood 4840
Doprava:
89 Kč
77 Kč
Koupit za 77 Kč
96 %
SUNFOOD Tamari sojová omáčka 175 ml
Doprava:
66 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
100 %
SUNFOOD Tamari sójová omáčka 175ml
Doprava:
80 Kč
Skladem
73 Kč
Koupit za 73 Kč
100 %
Tamari sojová omáčka 175ml Sunfood
Doprava:
36 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Popis
Sójová omáčka Tamari je vyrobena tradičním způsobem - fermentací. Vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Neobsahuje přidané glutamáty ani žádné chemické příměsi a barviva. Je přirozeně bezlepková, při procesu fermentace nepřijde do kontaktu s pšenicí.
Použití
- Tamari se skvěle hodí do marinád na maso, ryby nebo tofu. Používá se také jako součást omáček pro pokrmy jako je například teriyaki.
- Tradičně se podává k sushi (vyzkoušejte náš recept na jeho přípravu) a sashimi, kde slouží k namáčení jednotlivých kousků pro intenzivní umami chuť.
- Pokud připravujete japonskou miso polévku nebo jiný druh vývaru, můžete do něj přidat tamari. Získáte tím bohatší chuť.
- Vylepšete chuť pokrmů z rýže a nudlí. Použití tamari na rýži nebo nudlích dodá jídlu výraznější chuť.
- Tamari je vynikající pro dochucení vegetariánských nebo veganských pokrmů díky své silné, umami chuti, která může nahradit chuť masových vývarů. Připravte si naše lahodné rýžové závitky s tofu.
- Může být součástí domácího dresingu pro saláty. Můžete ho smíchat s olivovým olejem, jablečným octem, sezamovým olejem a trochou medu nebo zázvoru pro zajímavou a chuťově vyváženou omáčku. Vyzkoušejte miso dip se sójovou omáčkou.
- Do salátů (zeleninový salát s úzeným tempehem).
Složení
sójové boby, voda, mořská sůl, koji (Aspergillus oryzae)
Alergeny: sója
Uchovávat v chladu a temnu, nevystavovat přímému slunečnímu záření. Baleno do skla. Sklo udrží dlouhou dobu vysokou kvalitu produktu a zároveň je ekologické.
Země původu
Japonsko
Doporučujeme společně s uzávěrem Sport-lok pro snadné dávkování:
Použití
- Tamari se skvěle hodí do marinád na maso, ryby nebo tofu. Používá se také jako součást omáček pro pokrmy jako je například teriyaki.
- Tradičně se podává k sushi (vyzkoušejte náš recept na jeho přípravu) a sashimi, kde slouží k namáčení jednotlivých kousků pro intenzivní umami chuť.
- Pokud připravujete japonskou miso polévku nebo jiný druh vývaru, můžete do něj přidat tamari. Získáte tím bohatší chuť.
- Vylepšete chuť pokrmů z rýže a nudlí. Použití tamari na rýži nebo nudlích dodá jídlu výraznější chuť.
- Tamari je vynikající pro dochucení vegetariánských nebo veganských pokrmů díky své silné, umami chuti, která může nahradit chuť masových vývarů. Připravte si naše lahodné rýžové závitky s tofu.
- Může být součástí domácího dresingu pro saláty. Můžete ho smíchat s olivovým olejem, jablečným octem, sezamovým olejem a trochou medu nebo zázvoru pro zajímavou a chuťově vyváženou omáčku. Vyzkoušejte miso dip se sójovou omáčkou.
- Do salátů (zeleninový salát s úzeným tempehem).
Složení
sójové boby, voda, mořská sůl, koji (Aspergillus oryzae)
Alergeny: sója
Uchovávat v chladu a temnu, nevystavovat přímému slunečnímu záření. Baleno do skla. Sklo udrží dlouhou dobu vysokou kvalitu produktu a zároveň je ekologické.
Země původu
Japonsko
Doporučujeme společně s uzávěrem Sport-lok pro snadné dávkování:
Parametry
| Výrobce | Sunfood |
| Hmotnost | 225 g |
| Objem | 175 ml |