Máz je nejprodávanější svijanské pivo. Začali jsme ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky). Svou oblíbenost si tato nepasterovaná jedenáctka získala především díky své jemné horkosti a zlatavé barvě. Svijanský Máz je vyrobený z poloraného žateckého červeňáku z našich chmelnic v oblasti Polepských blat, humnového sladu z nezávislých sladoven a samozřejmě tradičním postupem - tedy kvašením v otevřených kádích na spilce... Celý popis
Koupit za 169 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Svijany Svijanský Máz 11% - 2l plech
Doprava:
85 Kč
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Svijanský Máz 11° 2l plech
Doprava:
300 Kč
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Svijanský Máz 11° Plechovka Pro Chlapy 2l
Doprava:
99 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Svijany Svijanský máz 11° 2 l (plech) Světlý ležák 11%
Doprava:
69 Kč
115 Kč
Koupit za 115 Kč
Popis
Máz je nejprodávanější svijanské pivo. Začali jsme ho vyrábět v roce 1998 a rychle zaplnilo mezeru mezi slabšími pivy “na žízeň” a silnějšími dvanáctkami (ležáky).
Svou oblíbenost si tato nepasterovaná jedenáctka získala především díky své jemné horkosti a zlatavé barvě.
Svijanský Máz je vyrobený z poloraného žateckého červeňáku z našich chmelnic v oblasti
Polepských blat, humnového sladu z nezávislých sladoven a samozřejmě tradičním postupem
- tedy kvašením v otevřených kádích na spilce a zráním v ležáckých tancích.
Složení
Voda z vlastních studní, humnový ječný slad, cukr, žatecký chmel, chmelové výrobky. Alkohol 4,8% obj. Pivo bez pasterizace. Skladujte v místech bez zdroje sálavého tepla, přímého slunečního záření a mrazu. Baleno v ochranné atmosféře
Ocenění
Skladování
Skladujte v místech bez zdroje sálavého tepla, přímého slunečního záření a mrazu. Doporučená teplota skladování: do 10°C. Baleno v ochranné atmosféře. Minimální trvanlivost uvedena na obalu. Vyrobeno v ČR.
Parametry
Objem | 2 l |
Druh balení | sklo |
Stupňovitost | 11° ° |
Obsah alkoholu | 4.8 % |
Výrobce | Pivovar Svijany |
Barva | světlá |
Způsob kvašení | spodně |