Tvarohy
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh jemný. Obsah sušiny min. 23 %, obsah tuku v sušině: 5 %. ARO – levně, ale kvalitně.Značka ARO je privátní značkou makro....
Bio tučný tvaroh BGL 250 g
Bio tvaroh bez laktózy BGL 250 g
Bio bylinkový tvaroh se smetanou BGL 200 g
Hutný tučný tvaroh z ovčího mléka, který neobsahuje ani stopy bílkovin kravského mléka. Je vyroben pouze z čerstvého ovčího mléka z Alp od volně se pasoucích ovcí.
BIO tvaroh Milko je vyroben speciální technologií z BIO mléka a smetanové kultury a mikrobiálního syřidla.
Měkký tvaroh, odtučněný patří mezi základní druhy tvarohů, má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci a je určen k přímé konzumaci.
Tvrdý tvaroh je určen ke strouhání, výborně se hodí k řadě sladkých pokrmů, ale oceníte ho i jako náhradu tučnějšího sýra.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh měkký z Poděbrad. Legenda na trhu. Tvaroh tučný s 8,4% tuku. O výrobci Jsme POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s., česká mlékárna...
Bio krémový tvaroh 0,2 % tuku BGL 350 g
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Měkký tvaroh vyrobený z kravského mléka. Využití má v sladké i slané variantě, ideální pro přípravu pomazánek, nebo jako náplň do...
Tvaroh je smetanové chuti a tužší konzistence a obvykle bílé barvy. Vzniká srážením mléčné bílkoviny.
DeLacto Olešnický tvaroh jemný bez laktózy 200 g
Tento tvaroh má jemnou, avšak pevnou konzistenci a je vynikající na přípravu desertů a pomazánek. Je vyroben pouze z čerstvého senného kozího mléka z Alp od volně se pasoucích koz.
O produktu Kvalitní odtučněný tvaroh značky Tatra. Zemí původu je Česká republika. O výrobci Tvarohy označené Tatra pochází z Mlékárny Hlinsko. Ta vyváží své výrobky...
Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Tvrdý tvaroh se vyznačuje vysokým obsahem kvalitních bílkovin, vápníku a minimem tuku. Jedná se v podstatě o nezralý sýr s nízkou energetickou hodnotou.
Tvaroh je nezrající sýr získaný kyselým srážením. Mléčně bílá barva v celém obsahu stejnorodá, jemné konzistence a lehce smetanově mléčné chuti.
Polotučný tvaroh Milko patří mezi základní druhy tvarohů. V teplé i studené kuchyni najde tento tvaroh značného uplatnění.