Jak připravovat pokrmy z tapiokových perel Tapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne a proto jej nevařte příliš do tuha. Tapioku můžete také použít i místo rýže. Tak jako luštěniny ji před vařením namočte. Charakteristika Stejně jako Evropané používají při vaření bramborový případně kukuřičný... Celý popis
Koupit za 24 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Wolfberry Tapioka perly 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
24 Kč
Koupit za 24 Kč
Wolfberry Tapioka perly 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
17 Kč
Koupit za 17 Kč
Wolfberry Tapioka perly – 100 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Wolfberry Tapioka perly 100 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Wolfberry Tapioka perly 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Popis
Jak připravovat pokrmy z tapiokových perel
Tapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne a proto jej nevařte příliš do tuha. Tapioku můžete také použít i místo rýže. Tak jako luštěniny ji před vařením namočte.
Charakteristika
Stejně jako Evropané používají při vaření bramborový případně kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k obilovinám ani luštěninám a neobsahuje tedy lepek nebo jiné alergeny. Je však nevhodná pro nízkosacharidovou dietu - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě.
Složení:
100% škrob z hlíz keře manioku, alergeny nejsou přítomny.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 1485 kJ / 350 kcal; Tuky: 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 86 g; z toho cukry: 0,5 g; Vláknina: 0,9 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,1 g.
Země původu:
Thajsko
Upozornění:
Skladujte v suchu.
Tapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne a proto jej nevařte příliš do tuha. Tapioku můžete také použít i místo rýže. Tak jako luštěniny ji před vařením namočte.
Charakteristika
Stejně jako Evropané používají při vaření bramborový případně kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k obilovinám ani luštěninám a neobsahuje tedy lepek nebo jiné alergeny. Je však nevhodná pro nízkosacharidovou dietu - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě.
Složení:
100% škrob z hlíz keře manioku, alergeny nejsou přítomny.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 1485 kJ / 350 kcal; Tuky: 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 86 g; z toho cukry: 0,5 g; Vláknina: 0,9 g; Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,1 g.
Země původu:
Thajsko
Upozornění:
Skladujte v suchu.
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Hmotnost | 100 g |
Druh | tapiokové |