Isomalt, karamel cukrářský 500g - Saracino Saracino DEC008K05 Dekorační cukr isomalt od italského výrobce Saracino. Isomalt je náhražka cukru, ideální pro karamelové práce. Poskytuje vysoký komfort při vytváření dekorací, díky relativně nízké provozní teplotě a velmi vysoké plasticitě. V malé míře absorbuje vlhkost ze vzduchu, takže dekorace z isomaltu si mnohem déle zachovávají lesk a nerozpouštějí se tak jako dekorace vyrobené z běžného cukru. Karamel z isomaltu lze připravit tradičně vařením... Celý popis
Koupit za 195 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Isomalt pro cukrové dekorace 0,5kg - Saracino
Doprava:
46 Kč
Skladem
195 Kč
Koupit za 195 Kč

Isomalt pro cukrové dekorace 0,5kg Saracino
Doprava:
99 Kč
Skladem
191 Kč
Koupit za 191 Kč
Isomalt pro cukrové dekorace 0,5kg - Saracino
Doprava:
59 Kč
Skladem
240 Kč
Koupit za 240 Kč

Isomalt pro cukrové dekorace 0,5kg - Saracino
Doprava:
88 Kč
Skladem
181 Kč
Koupit za 181 Kč

Isomalt pro cukrové dekorace 0,5kg Saracino
Doprava:
59 Kč
181 Kč
Koupit za 181 Kč
Popis
Isomalt, karamel cukrářský 500g - Saracino
Saracino
DEC008K05
Dekorační cukr isomalt od italského výrobce Saracino.
Isomalt je náhražka cukru, ideální pro karamelové práce.
Poskytuje vysoký komfort při vytváření dekorací, díky relativně nízké provozní teplotě a velmi vysoké plasticitě.
V malé míře absorbuje vlhkost ze vzduchu, takže dekorace z isomaltu si mnohem déle zachovávají lesk a nerozpouštějí se tak jako dekorace vyrobené z běžného cukru.
Karamel z isomaltu lze připravit tradičně vařením podobně jako cukr, nebo rozpouštěním v mikrovlnné troubě.
Isomalt lze libovolně barvit, potravinářskými barvivy např. v prášku nebo gelu. Barvivo je nejlepší přidat hned na začátku rozpouštění isomaltu.
Čistá hmotnost: 500 g
Saracino
DEC008K05
Dekorační cukr isomalt od italského výrobce Saracino.
Isomalt je náhražka cukru, ideální pro karamelové práce.
Poskytuje vysoký komfort při vytváření dekorací, díky relativně nízké provozní teplotě a velmi vysoké plasticitě.
V malé míře absorbuje vlhkost ze vzduchu, takže dekorace z isomaltu si mnohem déle zachovávají lesk a nerozpouštějí se tak jako dekorace vyrobené z běžného cukru.
Karamel z isomaltu lze připravit tradičně vařením podobně jako cukr, nebo rozpouštěním v mikrovlnné troubě.
Isomalt lze libovolně barvit, potravinářskými barvivy např. v prášku nebo gelu. Barvivo je nejlepší přidat hned na začátku rozpouštění isomaltu.
Čistá hmotnost: 500 g
Parametry
Výrobce | Saracino |