Sušené maso Jack Link´s Beef Jerky Original 60g Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku. Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou... Celý popis
Koupit za 170 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jack Link's Original hovězí jerky 60 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
170 Kč
Koupit za 170 Kč
Jack Links Beef jerky original 60 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
JACK LINK´S Sušené hovězí maso Original 60g
Doprava:
60 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Sušené hovězí Jack Links 60 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
127 Kč
Koupit za 127 Kč
Jack Links Beef Jerky Original 60 g
Doprava:
49 Kč
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Popis
Sušené maso Jack Link´s Beef Jerky Original 60g
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Složení Jack Link´s Beef Jerky Original 60g
hovězí maso, cukr, mořská sůl, sušená sójová omáčka (pšenice, sójové boby, sůl), maltodextrin, hydrolyzovaný kukuřičný protein, extrakt z droždí, konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), koření, dřevěný kouř, antioxidant: extrakt z rozmarýnu, regulátor kyselosti: kyselina citronová, příchutě, ananasový prášek.
Alergeny
Může obsahovat stopy prvků obilovin obsahujících lepek a produkty z nich, sojové boby a produkty z nich.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
- energetická hodnota 1069 kJ/253 kcal
- tuky 3,5 g z toho nasycené tuky 1,5 g
- sacharidy 20 g z toho cukry 18 g
- bílkoviny 35 g
- sůl 5 g
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Složení Jack Link´s Beef Jerky Original 60g
hovězí maso, cukr, mořská sůl, sušená sójová omáčka (pšenice, sójové boby, sůl), maltodextrin, hydrolyzovaný kukuřičný protein, extrakt z droždí, konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), koření, dřevěný kouř, antioxidant: extrakt z rozmarýnu, regulátor kyselosti: kyselina citronová, příchutě, ananasový prášek.
Alergeny
Může obsahovat stopy prvků obilovin obsahujících lepek a produkty z nich, sojové boby a produkty z nich.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
- energetická hodnota 1069 kJ/253 kcal
- tuky 3,5 g z toho nasycené tuky 1,5 g
- sacharidy 20 g z toho cukry 18 g
- bílkoviny 35 g
- sůl 5 g
Parametry
Výrobce | Jack Link's |
Příchuť | natural |