Sladké a ostré. To jsou naše dvě oblíbené chutě v jednom. K tomu přidejte kvalitu Jack Link´s Jerky a dostanete perfektní snack, který Vás dostane. Na výrobu Jack Link´s Jerky se používá výhradně libové maso, proto jerky obsahuje méně než 4% tuku. Jerky je mimořádně bohaté na bílkoviny, které tvoří přibližně 50% z celkové hmotnosti. Jerky je oblíbený zdroj energie zejména pro aktivní lidi. Určitě ho využijete při výletu na hory, dlouhé cestě autem, pokerovém večeru, nebo jako zdravější a výživnější... Celý popis
Koupit za 170 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
92 %
Jack Link's sladkopálivé hovězí jerky 60 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
170 Kč
Koupit za 170 Kč
81 %
Jack Links Beef Jerky Sweet & Hot 60 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
155 Kč
Koupit za 155 Kč
90 %
Jack Link‘s Sušené hovězí maso Beef Jerky - Jack Links Příchuť: ostro-sladká, Balení (g): 60 g
Doprava:
47 Kč
153 Kč
Koupit za 153 Kč
100 %
JACK LINKS Sušené maso Sweet & Hot Jerky 60g
Doprava:
149 Kč
Skladem
143 Kč
Koupit za 143 Kč
100 %
Jack Link´s Beef Jerky Sweet and Hot 60g
Doprava:
59 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Popis
Sladké a ostré. To jsou naše dvě oblíbené chutě v jednom. K tomu přidejte kvalitu Jack Link´s Jerky a dostanete perfektní snack, který Vás dostane. Na výrobu Jack Link´s Jerky se používá výhradně libové maso, proto jerky obsahuje méně než 4% tuku. Jerky je mimořádně bohaté na bílkoviny, které tvoří přibližně 50% z celkové hmotnosti.
Jerky je oblíbený zdroj energie zejména pro aktivní lidi. Určitě ho využijete při výletu na hory, dlouhé cestě autem, pokerovém večeru, nebo jako zdravější a výživnější alternativu bramborových chipsů při posezení s přáteli. Vzhledem k vysokému obsahu bílkovin je vhodný i při posilování, fitness nebo jako podpora hubnutí.
Složení: hovězí maso, cukr, sůl, koření (obsahuje celer), výtažek z kvasnic, potravinářská sůl (sůl, konzervant: dusitan sodný), antioxidant: extrakt z rozmarýnu, regulátor kyselosti: kyselina citronová, kouřová aroma.
Nutriční informace (100g):
Energetická hodnota: 1197kJ/283kcal
Bílkoviny: 46g
Sacharidy: 25,1g z toho cukry: 24,3g
Tuky: 3,0g z toho nasycené tuky 0,4g
Vláknina: 0g
Sůl: 3,4g
Vyrobeno a baleno v Brazílii.
Klíčová slova: jídlo na cesty přežití
Co je to Jerky?
Jerky je druh lehkého a zdravého jídla - snacku, které se vyrábí ochucením masa různým kořením, mírným vařením a následným pomalým sušením. Sušené maso, které bylo tímto způsobem upraveno, má dlouhou trvanlivost a jedinečnou chuť. Vynález této technologie zpracování masa mají na svědomí původní Američané, kteří udili sušené maso na prodloužení trvanlivosti.
Tento výrobek je velmi populární zejména v USA, kde je právě Jack Link's jedním z nejprodávanějších snacků, my Vám ho přinášíme i na Slovensko - ochutnejte !
Historie
I když se tvrdí, že historie jerky se datuje k období tisíců let před naším letopočtem, zmínky o Beef Jerky - tedy sušeném hovězím mase se začaly objevovat v Jižní Americe kolem roku 1500. Příslušníci kmene Quechua, jejichž historie se váže ke starověké říši Inků, vyráběli sušené maso podobné Beef Jerky a nazývali ho ch'arki nebo charqui. Přidávali sůl na vyřezané pruhy svaloviny divokých zvířat, jako jsou jeleni, buvoli, losi a sušili je na slunci nebo u ohně. Tento způsob přípravy umožnil členům kmene přístup k masu v době, kdy ho byl nedostatek a jídlo bylo vzácné. Španělé se při svém dobývání území setkali s tímto způsobem uchovávání masa, přijali ho a zpřístupnili zbytku světa. Stalo se dokonce základní potravinou pro americké kovboje a průkopníky v objevování amerického kontinentu. Postupem času, za celé ty roky lidé zjistili, že maso by mohlo být chutnější přidáním různých koření.
Námi nabízené Jerky se připravují z prémiového hovězího nebo drůbežího masa. Kousky masa jsou nejprve ochuceny vybranými kořeními a potom se pomalu suší. Tak se dosáhne výborné chuti a zachová se maximální výživná hodnota. Kvalitní maso, vybraná koření a správná teplota a doba sušení jsou tajemstvím jedinečné chuti Jack Link´s Jerky.
Jerky je oblíbený zdroj energie zejména pro aktivní lidi. Určitě ho využijete při výletu na hory, dlouhé cestě autem, pokerovém večeru, nebo jako zdravější a výživnější alternativu bramborových chipsů při posezení s přáteli. Vzhledem k vysokému obsahu bílkovin je vhodný i při posilování, fitness nebo jako podpora hubnutí.
Složení: hovězí maso, cukr, sůl, koření (obsahuje celer), výtažek z kvasnic, potravinářská sůl (sůl, konzervant: dusitan sodný), antioxidant: extrakt z rozmarýnu, regulátor kyselosti: kyselina citronová, kouřová aroma.
Nutriční informace (100g):
Energetická hodnota: 1197kJ/283kcal
Bílkoviny: 46g
Sacharidy: 25,1g z toho cukry: 24,3g
Tuky: 3,0g z toho nasycené tuky 0,4g
Vláknina: 0g
Sůl: 3,4g
Vyrobeno a baleno v Brazílii.
Klíčová slova: jídlo na cesty přežití
Co je to Jerky?
Jerky je druh lehkého a zdravého jídla - snacku, které se vyrábí ochucením masa různým kořením, mírným vařením a následným pomalým sušením. Sušené maso, které bylo tímto způsobem upraveno, má dlouhou trvanlivost a jedinečnou chuť. Vynález této technologie zpracování masa mají na svědomí původní Američané, kteří udili sušené maso na prodloužení trvanlivosti.
Tento výrobek je velmi populární zejména v USA, kde je právě Jack Link's jedním z nejprodávanějších snacků, my Vám ho přinášíme i na Slovensko - ochutnejte !
Historie
I když se tvrdí, že historie jerky se datuje k období tisíců let před naším letopočtem, zmínky o Beef Jerky - tedy sušeném hovězím mase se začaly objevovat v Jižní Americe kolem roku 1500. Příslušníci kmene Quechua, jejichž historie se váže ke starověké říši Inků, vyráběli sušené maso podobné Beef Jerky a nazývali ho ch'arki nebo charqui. Přidávali sůl na vyřezané pruhy svaloviny divokých zvířat, jako jsou jeleni, buvoli, losi a sušili je na slunci nebo u ohně. Tento způsob přípravy umožnil členům kmene přístup k masu v době, kdy ho byl nedostatek a jídlo bylo vzácné. Španělé se při svém dobývání území setkali s tímto způsobem uchovávání masa, přijali ho a zpřístupnili zbytku světa. Stalo se dokonce základní potravinou pro americké kovboje a průkopníky v objevování amerického kontinentu. Postupem času, za celé ty roky lidé zjistili, že maso by mohlo být chutnější přidáním různých koření.
Námi nabízené Jerky se připravují z prémiového hovězího nebo drůbežího masa. Kousky masa jsou nejprve ochuceny vybranými kořeními a potom se pomalu suší. Tak se dosáhne výborné chuti a zachová se maximální výživná hodnota. Kvalitní maso, vybraná koření a správná teplota a doba sušení jsou tajemstvím jedinečné chuti Jack Link´s Jerky.
Parametry
| Výrobce | Jack Link's |
| Druh masa | hovězí |
| Příchuť | ostro-sladká |