Podrobnosti o produktu OR142585 Špikovací jehla délky 19 cm, vyrobená z nerezové oceli, je určena pro pohodlné špikování masa slaninou, špekem i kořenovou zeleninou. Nerezová jehla na špikování je vynikající pomocník, který usnadní práci s přípravou masa pro pečení. Často se používá tenký špikovací nůž a špek se nechává lehce zmrazit, aby protnul maso do hloubky. Díky jehle ale "protáhnete" špek skrz maso jedním tahem. Nejčastějším druhem masa vhodným k prošpikování je hovězí zadní na tradiční... Celý popis

Koupit za 79 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Podrobnosti o produktu OR142585 Špikovací jehla délky 19 cm, vyrobená z nerezové oceli, je určena pro pohodlné špikování masa slaninou, špekem i kořenovou zeleninou.

Nerezová jehla na špikování je vynikající pomocník, který usnadní práci s přípravou masa pro pečení. Často se používá tenký špikovací nůž a špek se nechává lehce zmrazit, aby protnul maso do hloubky. Díky jehle ale "protáhnete" špek skrz maso jedním tahem. Nejčastějším druhem masa vhodným k prošpikování je hovězí zadní na tradiční svíčkovou, zvěrina, sušší králík pro pečení, vepřová kýta nebo jehněčí. Získá šťavnatost a proužek špeku při krájení vytvoří drobnou mozaiku.

Jak na to? Špek, slaninu nebo zeleninu nakrájíte na proužky, upevníte do jehly pomocí háčku a zoubků, jehlu díky ostré špičce protáhnete masem po směru masových vláken. Nakonec stačí ze zubaté koncovky špek uvolnit a je hotovo. 

Snadná údržba, lze mýt v myčce na nádobí.
Zobrazit více

Parametry

Délka 19 cm