Dejte šanci tradičnímu tureckému způsobu přípravy kávy. Tato ručně vyráběná měděná džezva pochází přímo z Turecka. Byla vyrobena tradiční řemeslnou metodou a díky svému měděnému provedení má vysokou tepelnou vodivost. Bezpečnost je prvořadá, proto na džezve najdete dřevěnou rukojeť. Pokud zvolíte tuto, můžete se těšit na 120ml pravé turecké kávy, připravené tradičním tureckým způsobem. - Objem: 120 ml - Materiál: Měď, kov, slitina - Země původu: Turecko - Rozměr: průměr 6,5 cm Návod k přípravě... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Džezva Kaffia - 120ml
Doprava:
45 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Džezva Kaffia XS, 110-120ml (tradiční turecká)
Doprava:
94 Kč
208 Kč
Koupit za 208 Kč
Popis
Dejte šanci tradičnímu tureckému způsobu přípravy kávy. Tato ručně vyráběná měděná džezva pochází přímo z Turecka. Byla vyrobena tradiční řemeslnou metodou a díky svému měděnému provedení má vysokou tepelnou vodivost. Bezpečnost je prvořadá, proto na džezve najdete dřevěnou rukojeť. Pokud zvolíte tuto, můžete se těšit na 120ml pravé turecké kávy, připravené tradičním tureckým způsobem.
- Objem: 120 ml
- Materiál: Měď, kov, slitina
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 6,5 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
Džezva (Cezve ibrik) je velmi jednoduchý nástroj pro přípravu tradiční turecké kávy. Doba přípravy by neměla přesáhnout více než 3 minuty. Doporučujeme použít 6 gramů kávy na 50ml vody.
- Základem je čerstvá výběrová káva namletá na velmi jemnou velikost, skoro pudr.
- Vaši novou měděnou džezvu položte na zdroj tepla a naplňte s 2/3 studenou vodou.
- Vodu oslaďte cukrem (nebo kardamomem) a nasypte svou čerstvě namletou kávu.
- Jakmile začne káva pěnit, odstavte ji a jemně sklepněte. To opakujte ještě 2 krát.
- Kávu servírujte ihned po posledním sklepnutí.
- Objem: 120 ml
- Materiál: Měď, kov, slitina
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 6,5 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
Džezva (Cezve ibrik) je velmi jednoduchý nástroj pro přípravu tradiční turecké kávy. Doba přípravy by neměla přesáhnout více než 3 minuty. Doporučujeme použít 6 gramů kávy na 50ml vody.
- Základem je čerstvá výběrová káva namletá na velmi jemnou velikost, skoro pudr.
- Vaši novou měděnou džezvu položte na zdroj tepla a naplňte s 2/3 studenou vodou.
- Vodu oslaďte cukrem (nebo kardamomem) a nasypte svou čerstvě namletou kávu.
- Jakmile začne káva pěnit, odstavte ji a jemně sklepněte. To opakujte ještě 2 krát.
- Kávu servírujte ihned po posledním sklepnutí.
Parametry
Výrobce | Kaffia |
Objem | 0.12 l |