Holandské kakao je druh kakaového prášku, který prošel speciálním alkalizačním procesem zvaný "holandský proces". Při něm se kakao ošetřuje alkalickými látkami, které snižují jeho přirozenou kyselost, čímž mu dodávají jemnější chuť a tmavší, výrazně hnědou až mahagonovou barvu. Tento proces také zlepšuje rozpustnost kakaa, což ho činí ideálním pro různé recepty. Používá se do dezertů, jako jsou dorty, sušenky a brownies, kde zvýrazňuje čokoládovou chuť. Používá se také k posypání povrchu dortů,... Celý popis
Koupit za 75 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Kávoviny Holandské kakao 100 g
Doprava:
19 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč

Kávoviny Holandské kakao 100g
Doprava:
49 Kč
Skladem
70 Kč
Koupit za 70 Kč

Kávoviny Holandské kakao 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč

KÁVOVINY Holandské kakao 100 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč

Kávoviny Holandské kakao 100g
Doprava:
zdarma
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
Holandské kakao je druh kakaového prášku, který prošel speciálním alkalizačním procesem zvaný "holandský proces".
Při něm se kakao ošetřuje alkalickými látkami, které snižují jeho přirozenou kyselost, čímž mu dodávají jemnější chuť a tmavší, výrazně hnědou až mahagonovou barvu.
Tento proces také zlepšuje rozpustnost kakaa, což ho činí ideálním pro různé recepty.
Používá se do dezertů, jako jsou dorty, sušenky a brownies, kde zvýrazňuje čokoládovou chuť.
Používá se také k posypání povrchu dortů, tiramisu a dalších dezertů, kterým dodává chuť i elegantní vzhled.
Složení:
Kakaový prášek, regulátory kyselosti: hydroxid draselný, uhličitany draselné.
Min.20 % kakaového másla
Může obsahovat lepek, mléko
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1538 kJ/368 kcal
Tuky: 21 g z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g
Sacharidy: 8,8 g z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 20 g
Sůl: 0,07 g
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Při něm se kakao ošetřuje alkalickými látkami, které snižují jeho přirozenou kyselost, čímž mu dodávají jemnější chuť a tmavší, výrazně hnědou až mahagonovou barvu.
Tento proces také zlepšuje rozpustnost kakaa, což ho činí ideálním pro různé recepty.
Používá se do dezertů, jako jsou dorty, sušenky a brownies, kde zvýrazňuje čokoládovou chuť.
Používá se také k posypání povrchu dortů, tiramisu a dalších dezertů, kterým dodává chuť i elegantní vzhled.
Složení:
Kakaový prášek, regulátory kyselosti: hydroxid draselný, uhličitany draselné.
Min.20 % kakaového másla
Může obsahovat lepek, mléko
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1538 kJ/368 kcal
Tuky: 21 g z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g
Sacharidy: 8,8 g z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 20 g
Sůl: 0,07 g
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Parametry
Výrobce | Kávoviny |
Hmotnost | 128 g |
Druh | kakao |