Holandské kakao je druh kakaového prášku, který prošel speciálním alkalizačním procesem zvaný "holandský proces". Při něm se kakao ošetřuje alkalickými látkami, které snižují jeho přirozenou kyselost, čímž mu dodávají jemnější chuť a tmavší, výrazně hnědou až mahagonovou barvu. Tento proces také zlepšuje rozpustnost kakaa, což ho činí ideálním pro různé recepty. Používá se do dezertů, jako jsou dorty, sušenky a brownies, kde zvýrazňuje čokoládovou chuť. Používá se také k posypání povrchu dortů,... Celý popis

Koupit za 49 Kč

Popis

Holandské kakao je druh kakaového prášku, který prošel speciálním alkalizačním procesem zvaný "holandský proces".

Při něm se kakao ošetřuje alkalickými látkami, které snižují jeho přirozenou kyselost, čímž mu dodávají jemnější chuť a tmavší, výrazně hnědou až mahagonovou barvu.

Tento proces také zlepšuje rozpustnost kakaa, což ho činí ideálním pro různé recepty.

Používá se do dezertů, jako jsou dorty, sušenky a brownies, kde zvýrazňuje čokoládovou chuť.

Používá se také k posypání povrchu dortů, tiramisu a dalších dezertů, kterým dodává chuť i elegantní vzhled.  

Složení:

Kakaový prášek, regulátory kyselosti: hydroxid draselný, uhličitany draselné.

Min.20 % kakaového másla

Může obsahovat lepek, mléko  

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1538 kJ/368 kcal

Tuky: 21 g  z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g

Sacharidy: 8,8 g  z toho cukry: 0,5 g

Bílkoviny: 20 g

Sůl: 0,07 g    

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Kávoviny
Hmotnost 128 g
Druh kakao

Podobné produkty