Detailní popis produktu POPIS Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí v Japonsku klasikou metodou ze čtyř čistých složek: sóji, pšenice, vody a soli. Takto originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemně kořeněnou vůni. Klasicky se podává k sushi i do mnoha dalších asijských jídel. Japonci tuto omáčku běžně používají také k ochucení polévek, k rybě, k nakládání masa nebo k přípravě salátů. SPECIFIKACE Složení: voda, sojové boby, pšenice, sůl Alergeny: Obsahuje sóju Objem: 500 ml Země původu:... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kikkoman Sojová omáčka, přírodně fermentovaná 1 l
Doprava:
zdarma
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Kikkoman Soja-Sauce - Shoyu Japonsko 1l
Doprava:
65 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Kikkoman Japonská sojová omáčka 1l
Doprava:
59 Kč
Skladem
245 Kč
Koupit za 245 Kč
Kikkoman sojová omáčka 1 l
Doprava:
49 Kč
Skladem
269 Kč
Koupit za 269 Kč
Kikkoman Sojová omáčka 1 l
Doprava:
60 Kč
Skladem
236 Kč
Koupit za 236 Kč
Popis
Detailní popis produktu
POPIS
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí v Japonsku klasikou metodou ze čtyř čistých složek: sóji, pšenice, vody a soli. Takto originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemně kořeněnou vůni. Klasicky se podává k sushi i do mnoha dalších asijských jídel. Japonci tuto omáčku běžně používají také k ochucení polévek, k rybě, k nakládání masa nebo k přípravě salátů.
SPECIFIKACE
Složení: voda, sojové boby, pšenice, sůl
Alergeny: Obsahuje sóju
Objem: 500 ml
Země původu: Japonsko
Určení: k přímé spotřebě, na dochucování omáček, polévek, na přípravu marinád
NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY
(Údaje pro 100 ml)
Kalorie: 325 kJ / 77 kcal
Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 3,2 g z toho cukry: 0,6 g
Bílkoviny: 10 g
Soli: 16,9 g
PRAKTICKÉ RADY
Spotřebujte před datem uvedeným na obale.
SÓJOVÁ OMÁČKA, POUŽITÍ A JEJÍ VLIV NA ZDRAVÍ
Sójová omáčka je tmavě hnědá omáčka, která má slanou chuť. Používá se na dochucování zejména asijských pokrmů a při servírování sushi. Vyrábí se ze sójových bobů, které jsou fermentovány (kvašeny) pomocí speciální ušlechtilé plísně. Sójová omáčka obsahuje velké množství antioxidantů, a proto pomáhá při prevence proti kardiovaskulárním chorobám. Zdraví prospěšné jsou ale pouze kvalitní sójové omáčky.
Se sójovou omáčkou byste to neměli přehánět, protože je velmi slaná a mohla by přebít chuť ostatních ingrediencí. Navíc doporučujeme solit až po ochutnání, může se totiž stát, že díky sójové omáčce, již nemusíte pokrm dosolovat. A bez ochutnání byste snadno mohli jídlo přesolit.
Sójová omáčka značky Kikkoman je vyrobená v Japonsku tradiční metodou ze 4 čistých složek: sóji, pšenice, vody a soli. Takto originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemně kořeněnou vůni. Podává se k sushi a používá se při přípravě různých asijských pokrmů. Ochucují se s ní například polévky, ryby, používá se do marinád na maso nebo při přípravě salátů.
POPIS
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí v Japonsku klasikou metodou ze čtyř čistých složek: sóji, pšenice, vody a soli. Takto originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemně kořeněnou vůni. Klasicky se podává k sushi i do mnoha dalších asijských jídel. Japonci tuto omáčku běžně používají také k ochucení polévek, k rybě, k nakládání masa nebo k přípravě salátů.
SPECIFIKACE
Složení: voda, sojové boby, pšenice, sůl
Alergeny: Obsahuje sóju
Objem: 500 ml
Země původu: Japonsko
Určení: k přímé spotřebě, na dochucování omáček, polévek, na přípravu marinád
NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY
(Údaje pro 100 ml)
Kalorie: 325 kJ / 77 kcal
Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 3,2 g z toho cukry: 0,6 g
Bílkoviny: 10 g
Soli: 16,9 g
PRAKTICKÉ RADY
Spotřebujte před datem uvedeným na obale.
SÓJOVÁ OMÁČKA, POUŽITÍ A JEJÍ VLIV NA ZDRAVÍ
Sójová omáčka je tmavě hnědá omáčka, která má slanou chuť. Používá se na dochucování zejména asijských pokrmů a při servírování sushi. Vyrábí se ze sójových bobů, které jsou fermentovány (kvašeny) pomocí speciální ušlechtilé plísně. Sójová omáčka obsahuje velké množství antioxidantů, a proto pomáhá při prevence proti kardiovaskulárním chorobám. Zdraví prospěšné jsou ale pouze kvalitní sójové omáčky.
Se sójovou omáčkou byste to neměli přehánět, protože je velmi slaná a mohla by přebít chuť ostatních ingrediencí. Navíc doporučujeme solit až po ochutnání, může se totiž stát, že díky sójové omáčce, již nemusíte pokrm dosolovat. A bez ochutnání byste snadno mohli jídlo přesolit.
Sójová omáčka značky Kikkoman je vyrobená v Japonsku tradiční metodou ze 4 čistých složek: sóji, pšenice, vody a soli. Takto originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemně kořeněnou vůni. Podává se k sushi a používá se při přípravě různých asijských pokrmů. Ochucují se s ní například polévky, ryby, používá se do marinád na maso nebo při přípravě salátů.
Parametry
Výrobce | Kikkoman |
Hmotnost | 1226 g |
Objem | 1000 ml |