Výborná univerzální směs koření na grilování. Skvěle dochutí například mleté maso, ale i zeleninu a je tedy vhodné i pro vegetariány. Dále jej lze využít na ochucení omáček či salsy. Kulinář Grilovací koření 70 g lze také využít na přípravu marinád a to jednoduchým smícháním s olejem či jinou tekutinou. Složení: paprika sladká, cibule, drcený kmín, mořská sůl, česnek, koriandr, rozmarýn, tymián, chilli. O koření Kulinář Petr Stupka Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin,... Celý popis
Koupit za 68 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Koření Kulinář Grilovací koření 70g
Doprava:
69 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Koření - Grilovací koření 70g
Doprava:
82 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
KOŘENÍ Kulinář Grilovací koření - 70g
Doprava:
85 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Grilovací koření 70g koření Kulinář 45392
Doprava:
49 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Koření Kulinář Grilovací 70g
Doprava:
39 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
Výborná univerzální směs koření na grilování. Skvěle dochutí například mleté maso, ale i zeleninu a je tedy vhodné i pro vegetariány. Dále jej lze využít na ochucení omáček či salsy. Kulinář Grilovací koření 70 g lze také využít na přípravu marinád a to jednoduchým smícháním s olejem či jinou tekutinou. Složení: paprika sladká, cibule, drcený kmín, mořská sůl, česnek, koriandr, rozmarýn, tymián, chilli. O koření Kulinář Petr Stupka Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení. Český výrobek Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu.
Parametry
Výrobce | Kulinář Petr Stupka |
Hmotnost | 70 g |
Druh koření | grilovací |
Bezlepkové | ano |