Originální bylinková sůl, geniálně jednoduchá na ryby, maso i zeleninu. Speciální směs soli obsahuje jednu čtvrtinu bylin a koření. Bylinková sůl je ideální na naše sladkovodní ryby, do polévky, při vaření obilovin a luštěnin. Perfektní na jehněčí i skopové, do mletých mas a nádivek. Parametry koření Kulinář bylinková sůl Hmotnost: 120 g Složení: mořská sůl 75%, rozmarýn, petržel, tymián, majoránka, saturejka, kmín, koriandr, oregano Baleno v praktickém plastovém kbelíčku. O koření Kulinář Petr... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Koření Kulinář bylinková sůl 120g - Kulinář Stupka
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Koření Kulinář Bylinková sůl 120g
Doprava:
59 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
KOŘENÍ Kulinář Bylinková sůl - 120g
Doprava:
85 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Koření Kulinář Bylinková sůl 120g
Doprava:
39 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Originální bylinková sůl, geniálně jednoduchá na ryby, maso i zeleninu. Speciální směs soli obsahuje jednu čtvrtinu bylin a koření. Bylinková sůl je ideální na naše sladkovodní ryby, do polévky, při vaření obilovin a luštěnin. Perfektní na jehněčí i skopové, do mletých mas a nádivek. Parametry koření Kulinář bylinková sůl Hmotnost: 120 g Složení: mořská sůl 75%, rozmarýn, petržel, tymián, majoránka, saturejka, kmín, koriandr, oregano Baleno v praktickém plastovém kbelíčku. O koření Kulinář Petr Stupka Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení. Český výrobek Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu. Správné použití Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C. Kvalita a cena Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!
Parametry
Výrobce | Český Kulinář |