Složení: rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, stabilizátor: E 464, emulgátor: E 472e Návod na přípravu: v míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru... Celý popis
Koupit za 73 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Těstoviny Italské RUMMO ŠPAGETY SENZA GLUTINE bezlepkové 400g
Doprava:
99 Kč
Skladem
73 Kč
Koupit za 73 Kč
Labeta Bagetky bez lepku 1 x 400 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
78 Kč
Koupit za 78 Kč
BAGETKY BEZ LEPKU 400 g LABETA
Doprava:
69 Kč
Skladem
72 Kč
Koupit za 72 Kč
Labeta Bagetky bez lepku 400 g
Doprava:
zdarma
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Bagetky směs 400g Labeta bez lepku
Doprava:
zdarma
64 Kč
Koupit za 64 Kč
Popis
Složení:
rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, stabilizátor: E 464, emulgátor: E 472e
Návod na přípravu: v míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut. Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota:
1488 kJ / 351 kcal
Tuky:
1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
76 g
z toho cukry:
1,7 g
Vláknina:
4,9 g
Bílkoviny:
6,2 g
Sůl:
1,4 g
rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, stabilizátor: E 464, emulgátor: E 472e
Návod na přípravu: v míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut. Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota:
1488 kJ / 351 kcal
Tuky:
1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
76 g
z toho cukry:
1,7 g
Vláknina:
4,9 g
Bílkoviny:
6,2 g
Sůl:
1,4 g
Parametry
Výrobce | Labeta |
Hmotnost | 400 g |