Máte chuť na něco výjimečného ke kávě? Vyzkoušejte vláčný a lehký bezlepkový banánový dort, který si zamilujete na první sousto. S čokoládovými kousky a jemnou banánovou náplní udělá radost celé rodině – a bez lepku! Bezlepkový banánový dort od Labety je směs na přípravu svěžího drobeného dezertu, ideálního nejen ke kávě, ale i na oslavy nebo jako víkendové mlsání. V balení najdete dvě oddělené směsi – na přípravu korpusu a náplně. Korpus vytvoříte smícháním se základními surovinami, zatímco náplň... Celý popis
Koupit za 90 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Labeta Drobený dort bez lepku 1 x 410 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
90 Kč
Koupit za 90 Kč
97 %
Labeta Drobený dort bez lepku 410 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
96 %
Labeta Bez lepku Drobený dort 410 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
Máte chuť na něco výjimečného ke kávě? Vyzkoušejte vláčný a lehký bezlepkový banánový dort, který si zamilujete na první sousto. S čokoládovými kousky a jemnou banánovou náplní udělá radost celé rodině – a bez lepku!
Bezlepkový banánový dort od Labety je směs na přípravu svěžího drobeného dezertu, ideálního nejen ke kávě, ale i na oslavy nebo jako víkendové mlsání. V balení najdete dvě oddělené směsi – na přípravu korpusu a náplně. Korpus vytvoříte smícháním se základními surovinami, zatímco náplň připravíte z banánů a šlehačky. Dort je nejen chutný, ale díky použité mouce i přirozeně bezlepkový.
Balení obsahuje:
320 g směsi na korpus, 90 g směsi na náplň.
K tomu přidáte:
Na těsto: 100 g změklého margarínu nebo másla, 2 vejce, 275 ml mléka
Na náplň: 3 banány, 500 ml vychlazené šlehačky
Složení:
cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, čokoládové kousky 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilin), bramborový škrob, kakao, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), emulgující přípravek (glukózový sirup, plně ztužený palmový tuk, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčná bílkovina), aroma, jedlá sůl, stabilizátor: difosforečnany, zahušťovadlo: xanthan
Obsahuje:
sojový lecitin, mléčnou bílkovinu
Nutriční hodnoty (na 100 g suché směsi):
- Energetická hodnota: 1 563 kJ / 371 kcal
- Tuky: 2,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
- Sacharidy: 84,2 g
- z toho cukry: 36,3 g
- Bílkoviny: 2,7 g
- Sůl: 1,4 g
- Vláknina: 0,7 g
Dopřejte si i další bezlepkové recepty plné inspirace na dorty a moučníky. Pro snadnější pečení doporučujeme nahlédnout do kategorie bezlepkové droždí.
Bezlepkový banánový dort od Labety je směs na přípravu svěžího drobeného dezertu, ideálního nejen ke kávě, ale i na oslavy nebo jako víkendové mlsání. V balení najdete dvě oddělené směsi – na přípravu korpusu a náplně. Korpus vytvoříte smícháním se základními surovinami, zatímco náplň připravíte z banánů a šlehačky. Dort je nejen chutný, ale díky použité mouce i přirozeně bezlepkový.
Balení obsahuje:
320 g směsi na korpus, 90 g směsi na náplň.
K tomu přidáte:
Na těsto: 100 g změklého margarínu nebo másla, 2 vejce, 275 ml mléka
Na náplň: 3 banány, 500 ml vychlazené šlehačky
Složení:
cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, čokoládové kousky 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilin), bramborový škrob, kakao, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), emulgující přípravek (glukózový sirup, plně ztužený palmový tuk, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčná bílkovina), aroma, jedlá sůl, stabilizátor: difosforečnany, zahušťovadlo: xanthan
Obsahuje:
sojový lecitin, mléčnou bílkovinu
Nutriční hodnoty (na 100 g suché směsi):
- Energetická hodnota: 1 563 kJ / 371 kcal
- Tuky: 2,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
- Sacharidy: 84,2 g
- z toho cukry: 36,3 g
- Bílkoviny: 2,7 g
- Sůl: 1,4 g
- Vláknina: 0,7 g
Dopřejte si i další bezlepkové recepty plné inspirace na dorty a moučníky. Pro snadnější pečení doporučujeme nahlédnout do kategorie bezlepkové droždí.
Parametry
| Výrobce | Labeta |