- vyrobená z rýžové a kukuřičné mouky - pro vaše vydatné polévky i guláše - přidejte vejce a máte zavářku raz dva Zahušťování nikdy nebylo tak jednoduché. Ať už zahušťujete bezlepkové pokrmy, jako jsou polévky nebo omáčky, či potřebujete vylepšit konzistenci guláše, vyzkoušejte naši poctivou bezlepkovou světlou jíšku. Nenajdete v ní ani známku deproteinované pšenice. Při výrobě bezlepkové jíšky jsme totiž využili pouze kvalitní suroviny jako rýžovou a kukuřičnou mouku. Složení: kukuřičná mouka,... Celý popis
Koupit za 46 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Labeta Jíška světlá bez lepku 1 x 250 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
46 Kč
Koupit za 46 Kč

Jíška světlá bez lepku 250g Labeta
Doprava:
72 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč

Labeta Bezlepková Jíška světlá 250 g
Doprava:
19 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Popis
- vyrobená z rýžové a kukuřičné mouky
- pro vaše vydatné polévky i guláše
- přidejte vejce a máte zavářku raz dva
Zahušťování nikdy nebylo tak jednoduché. Ať už zahušťujete bezlepkové pokrmy, jako jsou polévky nebo omáčky, či potřebujete vylepšit konzistenci guláše, vyzkoušejte naši poctivou bezlepkovou světlou jíšku. Nenajdete v ní ani známku deproteinované pšenice. Při výrobě bezlepkové jíšky jsme totiž využili pouze kvalitní suroviny jako rýžovou a kukuřičnou mouku.
Složení: kukuřičná mouka, rýžová mouka, palmový tuk, rostlinná vláknina, aroma
Alergeny: zvýrazněny.
Skladování: Skladovat v suchu, chladu a temnu.
Země původu: Česká republika
Příprava: hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2 až 5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40 – 70 g (2 – 3 polévkové lžíce) směsi.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku v suché směsi:
Energetická hodnota [kJ/kcal]
1635/387
Tuky [g]
6,9
z toho nasycené mastné kyseliny [g]
3
Sacharidy [g]
73
z toho cukry [g]
< 0,5
Bílkoviny [g]
5,7
Sůl [g]
< 0,01
Vláknina [g]
5,2
Laktóza [g]
< 0,01
- pro vaše vydatné polévky i guláše
- přidejte vejce a máte zavářku raz dva
Zahušťování nikdy nebylo tak jednoduché. Ať už zahušťujete bezlepkové pokrmy, jako jsou polévky nebo omáčky, či potřebujete vylepšit konzistenci guláše, vyzkoušejte naši poctivou bezlepkovou světlou jíšku. Nenajdete v ní ani známku deproteinované pšenice. Při výrobě bezlepkové jíšky jsme totiž využili pouze kvalitní suroviny jako rýžovou a kukuřičnou mouku.
Složení: kukuřičná mouka, rýžová mouka, palmový tuk, rostlinná vláknina, aroma
Alergeny: zvýrazněny.
Skladování: Skladovat v suchu, chladu a temnu.
Země původu: Česká republika
Příprava: hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2 až 5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40 – 70 g (2 – 3 polévkové lžíce) směsi.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku v suché směsi:
Energetická hodnota [kJ/kcal]
1635/387
Tuky [g]
6,9
z toho nasycené mastné kyseliny [g]
3
Sacharidy [g]
73
z toho cukry [g]
< 0,5
Bílkoviny [g]
5,7
Sůl [g]
< 0,01
Vláknina [g]
5,2
Laktóza [g]
< 0,01
Parametry
Výrobce | Labeta |
Hmotnost | 250 g |