Patříte mezi milovníky omáček a poctivých domácích polévek, které jste ovšem museli omezit kvůli své bezlepkové dietě? Nebojte, máme pro váš řešení! Tmavá bezlepková jíška během pár minut dokonale zahustí jakoukoli omáčku, guláš i polévku. Stačí přisypat požadované množství a za pár minut můžete podávat vynikající pokrm, který potěší celou rodinu. V tmavé jíšce navíc nenajdete laktózu. Složení kukuřičná mouka, rýžová mouka, plně ztužený palmový olej, rostlinná vláknina, aroma, barvivo: amoniakový... Celý popis
Koupit za 40 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Jíška tmavá bez lepku 250 g
Doprava:
zdarma
Skladem
40 Kč
Koupit za 40 Kč
LABETA Jíška tmavá bez lepku 250g
Doprava:
80 Kč
Skladem
42 Kč
Koupit za 42 Kč
JÍŠKA TMAVÁ BEZ LEPKU 250 g LABETA
Doprava:
69 Kč
Skladem
42 Kč
Koupit za 42 Kč
Labeta Jíška tmavá bez lepku 1 x 250 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Popis
Patříte mezi milovníky omáček a poctivých domácích polévek, které jste ovšem museli omezit kvůli své bezlepkové dietě? Nebojte, máme pro váš řešení! Tmavá bezlepková jíška během pár minut dokonale zahustí jakoukoli omáčku, guláš i polévku. Stačí přisypat požadované množství a za pár minut můžete podávat vynikající pokrm, který potěší celou rodinu. V tmavé jíšce navíc nenajdete laktózu.
Složení
kukuřičná mouka, rýžová mouka, plně ztužený palmový olej, rostlinná vláknina, aroma, barvivo: amoniakový karamel
Návod na přípravu
Hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2 - 5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40 - 70 g (2 - 3 polévkové lžíce) směsi.
Výživové hodnoty
v suché směsi
Energetická hodnota [kJ/kcal]
1630/ 386
Tuky [g]
6,8
z toho nasycené mastné kyseliny [g]
3,0
Sacharidy [g]
73
z toho cukry [g]
< 0,5
Bílkoviny [g]
5,6
Sůl [g]
< 0,01
Vláknina [g]
5,3
Laktóza [g]
< 0,01
OBSAH: 250 g
Složení
kukuřičná mouka, rýžová mouka, plně ztužený palmový olej, rostlinná vláknina, aroma, barvivo: amoniakový karamel
Návod na přípravu
Hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2 - 5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40 - 70 g (2 - 3 polévkové lžíce) směsi.
Výživové hodnoty
v suché směsi
Energetická hodnota [kJ/kcal]
1630/ 386
Tuky [g]
6,8
z toho nasycené mastné kyseliny [g]
3,0
Sacharidy [g]
73
z toho cukry [g]
< 0,5
Bílkoviny [g]
5,6
Sůl [g]
< 0,01
Vláknina [g]
5,3
Laktóza [g]
< 0,01
OBSAH: 250 g
Parametry
Výrobce | Labeta |