Je vaše spíž po zimě jako vymetená a vy už se těšíte, jak se vrhnete na vyrábění těch nejvybranějších marmelád a džemů klasických i neobvyklých chutí a kombinací? Aby měly vaše domácí džemy a marmelády ideální konzistenci, nezapomeňte na našeho pomocníka - ovocný pektin, který obsahuje pouze citrusový pektin. Nejvíce si rozumí s kyselejším ovocem. Navíc je přirozeně bezlepkový, a tak se jej nemusí obávat ani osoby s bezlepkovou dietou. citrusové zahušťovadlo pro domácí džemy a marmelády obsahuje pouze... Celý popis
Koupit za 9 799 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Ovocný pektin 10000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
9 799 Kč
Koupit za 9 799 Kč
Labeta Ovocný pektin 10000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
9 799 Kč
Koupit za 9 799 Kč
Popis
Je vaše spíž po zimě jako vymetená a vy už se těšíte, jak se vrhnete na vyrábění těch nejvybranějších marmelád a džemů klasických i neobvyklých chutí a kombinací? Aby měly vaše domácí džemy a marmelády ideální konzistenci, nezapomeňte na našeho pomocníka - ovocný pektin, který obsahuje pouze citrusový pektin. Nejvíce si rozumí s kyselejším ovocem. Navíc je přirozeně bezlepkový, a tak se jej nemusí obávat ani osoby s bezlepkovou dietou.
citrusové zahušťovadlo pro domácí džemy a marmelády
obsahuje pouze citrusový pektin
10 g pektinu vystačí na 1 kg ovoce
ideální pro kyselejší ovoce
přirozeně bez lepku
Návod na přípravu:
Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 900–1000 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3–5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.
Složení:
citrusový pektin 100 %
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1072/258, Tuky [g]: 0.6, Vláknina [g]: 51.0, Bílkoviny [g]: 11.0, Sůl [g]: 0.9
Balení:
20 g - balení ke zpracování až 2 kg ovoce
1000 g - balení ke zpracování až 100 kg ovoce
5000 g - balení ke zpracování až 500 kg ovoce
10000 g - balení ke zpracování až 1000 kg ovoce
Další informace o pektinu naleznete také v článku Marmeláda zdravěji s agarem a pektinem.
citrusové zahušťovadlo pro domácí džemy a marmelády
obsahuje pouze citrusový pektin
10 g pektinu vystačí na 1 kg ovoce
ideální pro kyselejší ovoce
přirozeně bez lepku
Návod na přípravu:
Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 900–1000 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3–5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.
Složení:
citrusový pektin 100 %
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1072/258, Tuky [g]: 0.6, Vláknina [g]: 51.0, Bílkoviny [g]: 11.0, Sůl [g]: 0.9
Balení:
20 g - balení ke zpracování až 2 kg ovoce
1000 g - balení ke zpracování až 100 kg ovoce
5000 g - balení ke zpracování až 500 kg ovoce
10000 g - balení ke zpracování až 1000 kg ovoce
Další informace o pektinu naleznete také v článku Marmeláda zdravěji s agarem a pektinem.
Parametry
Výrobce | Labeta |