Pravá skořice Cassia v BIO kvalitě! Tato skořice pochází z kůry stromu Cinnamomum cassia, je známá svou silnější, pikantnější chutí a tmavší barvou než pravá (cejlonská) skořice. Je oblíbená v asijské a americké kuchyni i jako koření do sladkých i slaných pokrmů. BIO kvalita – pěstována bez použití pesticidů a chemických hnojiv Původ: Vietnam / Indonésie / Čína (vždy dle aktuální sklizně) Dostupná ve formě: mletá nebo celá kůra (tyčinky) Hlavní benefity: Intenzivní, aromatická chuť Skvělá do pečení,... Celý popis
Koupit za 206 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Pravá skořice Cassia v BIO kvalitě! Tato skořice pochází z kůry stromu Cinnamomum cassia, je známá svou silnější, pikantnější chutí a tmavší barvou než pravá (cejlonská) skořice. Je oblíbená v asijské a americké kuchyni i jako koření do sladkých i slaných pokrmů.
BIO kvalita – pěstována bez použití pesticidů a chemických hnojiv
Původ: Vietnam / Indonésie / Čína (vždy dle aktuální sklizně)
Dostupná ve formě: mletá nebo celá kůra (tyčinky)
Hlavní benefity:
Intenzivní, aromatická chuť
Skvělá do pečení, kaší, smoothies, čajů i kari
Vhodná i pro domácí kosmetiku (masky, scruby)
Přirozený antioxidant
Podpora trávení a metabolismu
Výroba:
Cassia skořice se získává sloupnutím vnitřní kůry ze stromu Cinnamomum cassia. Po sběru se kůra suší na slunci a buď se balí jako celá (tyčinky), nebo se šetrně mele na jemný prášek. Náš dodavatel splňuje přísné podmínky ekologického zemědělství a certifikace BIO.
Použití:
Pečení – koláče, sušenky, muffiny
Nápoje – latté, chai, domácí sirupy, likéry
Vaření – asijské omáčky, marinády, kari
Zdravá snídaně – do ovesných kaší, müsli
Domácí kosmetika – peelingy, masky na pleť
Upozornění:
Cassia skořice obsahuje vyšší množství kumarinu, proto ji doporučujeme konzumovat s mírou – zejména u dětí a těhotných žen. Pro časté užívání vybírejte spíše cejlonskou skořici.
Složení: 100% skořice cassia mletá Bio
Balení: 500 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota243 kcal/1017 kJ
Tuky1,20 g
z toho nasycené0,30 g
Sacharidy27,50 g
z toho cukry2,20 g
Vláknina53,10 g
Bílkoviny4,00 g
Sůl0,03 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
BIO kvalita – pěstována bez použití pesticidů a chemických hnojiv
Původ: Vietnam / Indonésie / Čína (vždy dle aktuální sklizně)
Dostupná ve formě: mletá nebo celá kůra (tyčinky)
Hlavní benefity:
Intenzivní, aromatická chuť
Skvělá do pečení, kaší, smoothies, čajů i kari
Vhodná i pro domácí kosmetiku (masky, scruby)
Přirozený antioxidant
Podpora trávení a metabolismu
Výroba:
Cassia skořice se získává sloupnutím vnitřní kůry ze stromu Cinnamomum cassia. Po sběru se kůra suší na slunci a buď se balí jako celá (tyčinky), nebo se šetrně mele na jemný prášek. Náš dodavatel splňuje přísné podmínky ekologického zemědělství a certifikace BIO.
Použití:
Pečení – koláče, sušenky, muffiny
Nápoje – latté, chai, domácí sirupy, likéry
Vaření – asijské omáčky, marinády, kari
Zdravá snídaně – do ovesných kaší, müsli
Domácí kosmetika – peelingy, masky na pleť
Upozornění:
Cassia skořice obsahuje vyšší množství kumarinu, proto ji doporučujeme konzumovat s mírou – zejména u dětí a těhotných žen. Pro časté užívání vybírejte spíše cejlonskou skořici.
Složení: 100% skořice cassia mletá Bio
Balení: 500 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota243 kcal/1017 kJ
Tuky1,20 g
z toho nasycené0,30 g
Sacharidy27,50 g
z toho cukry2,20 g
Vláknina53,10 g
Bílkoviny4,00 g
Sůl0,03 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Parametry
| Výrobce | Les Fruits du Paradis |
| Druh koření | skořice |
| Hmotnost | 1000 g |
| Bio | ano |
| Značka | Les fruits du paradis |
| Země původu | Česká republika |