Předností tohoto zahradního grilu je, že si maso udržuje svoji šťavnatost a nevysouší se. Nemusí se tak často otáčet ( velké kuře po půl hodině) a hlídat, aby se nespálilo a přitom se maso griluje kolem dokola stejně a především skutečnost, že díky vodní lázni, která je pod grilovaným pokrmem, nedochází k hoření tuků a oleje a tím také ke vzniku zdraví škodlivých látek, které se u ostatních grilů dostávají do pokrmů. Grilovaný pokrm je tepelně upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu ve vysoké... Celý popis
Koupit za 9 853 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Limes VOGR gril - výhodný set
Doprava:
170 Kč
Skladem
9 853 Kč
Koupit za 9 853 Kč
Vogr vodní gril | cena za ks
Doprava:
87 Kč
7 061 Kč
Koupit za 7 061 Kč
Vodní gril Limes VOGR LI824011001
Doprava:
zdarma
Skladem
6 380 Kč
Koupit za 6 380 Kč
Popis
Předností tohoto zahradního grilu je, že si maso udržuje svoji šťavnatost a nevysouší se. Nemusí se tak často otáčet ( velké kuře po půl hodině) a hlídat, aby se nespálilo a přitom se maso griluje kolem dokola stejně a především skutečnost, že díky vodní lázni, která je pod grilovaným pokrmem, nedochází k hoření tuků a oleje a tím také ke vzniku zdraví škodlivých látek, které se u ostatních grilů dostávají do pokrmů. Grilovaný pokrm je tepelně upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu ve vysoké teplotě, což pokrmu dodává vynikající chuť. Nemusíte už kupovat plyn, dřevěné uhlí, brikety ani líh na podpalování. Stačí DŘEVO. Nejlepší je z ovocných stromů, buk a nebo olše, které vám maso i trochu ovoní jako při uzení. Je možné dokoupit ještě jeden grilovací rošt jako nástavec s dvěmi odkládacími plochami, ale v základu se pod poklici vejdou tři velká kuřata.
Gril je určen k ohřevu a grilování různých druhů masa a masných výrobků suchým dřevem na zahradách či jiných venkovních prostorách s nehořlavým okolím. Plášť a víko je vyrobeno z nerezového materiálu, rošt z oceli s povrchovou úpravou - galvanické poniklování. Topeniště je vyrobeno z černého plechu a ošetřeno přepravní bravou. Závěs nádoby na vodu je vyrobenz oceli a galvanicky pozinkován. Topeniště lze pro jeho snadné čištění od pláště jednoduše oddělit. Smaltovaná nádoba na vodu je umístěna uvnitř pláště v závěsu. Po ukončení grilování nádobu s tukem vylejte a připravte k dalšímu grilování.
Při mírném varu vody docílíte pod víkem ideální teploty v rozmezí 150 - 200 st.C.
Výška grilu je 84cm. Grilovací rošt je umístěn ve výšce 66cm.
Pozor na přítomnost dětí při grilování. Nebezpečí popálení o gril. Používejte ochrané rukavice a dodržujte obecně platné bezpečnostní předpisy.
Předpokládané doby grilování za stálého varu vody jsou:
párky: 10 minut
steaky: 10-20 minut
ryby: 20-40 minut
kuřata: 90 minut
Čas přípravy pokrmů odhadnete sami, ale pozor nebuďte zbytečně zvědaví, protože při každé kontrole pokrmu vám odchází pára a kouř s teplotou. Kontrolujte jen, aby voda vařila a bylo jí dostatek. To uvidíte bez zvedání poklice.
Najděte si místo, kam odstavíte drahý zahradní gril, který jste používali doposud, tak jako já. Budete velmi příjemně překvapeni a proto vám přeji dobrou chuť.
Jirka Hrdý
Ps. Pokud navštívíte naše Jezero, tak máte možnost si jej zdarma vyzkoušet.
Gril je určen k ohřevu a grilování různých druhů masa a masných výrobků suchým dřevem na zahradách či jiných venkovních prostorách s nehořlavým okolím. Plášť a víko je vyrobeno z nerezového materiálu, rošt z oceli s povrchovou úpravou - galvanické poniklování. Topeniště je vyrobeno z černého plechu a ošetřeno přepravní bravou. Závěs nádoby na vodu je vyrobenz oceli a galvanicky pozinkován. Topeniště lze pro jeho snadné čištění od pláště jednoduše oddělit. Smaltovaná nádoba na vodu je umístěna uvnitř pláště v závěsu. Po ukončení grilování nádobu s tukem vylejte a připravte k dalšímu grilování.
Při mírném varu vody docílíte pod víkem ideální teploty v rozmezí 150 - 200 st.C.
Výška grilu je 84cm. Grilovací rošt je umístěn ve výšce 66cm.
Pozor na přítomnost dětí při grilování. Nebezpečí popálení o gril. Používejte ochrané rukavice a dodržujte obecně platné bezpečnostní předpisy.
Předpokládané doby grilování za stálého varu vody jsou:
párky: 10 minut
steaky: 10-20 minut
ryby: 20-40 minut
kuřata: 90 minut
Čas přípravy pokrmů odhadnete sami, ale pozor nebuďte zbytečně zvědaví, protože při každé kontrole pokrmu vám odchází pára a kouř s teplotou. Kontrolujte jen, aby voda vařila a bylo jí dostatek. To uvidíte bez zvedání poklice.
Najděte si místo, kam odstavíte drahý zahradní gril, který jste používali doposud, tak jako já. Budete velmi příjemně překvapeni a proto vám přeji dobrou chuť.
Jirka Hrdý
Ps. Pokud navštívíte naše Jezero, tak máte možnost si jej zdarma vyzkoušet.
Parametry
Výrobce | Limes |
Velikost grilovací plochy | 1190 cm2 |
Materiál roštu | s ocelovým roštem |
Hmotnost | 17 kg |
Termostat | ne |
Možnost grilovat na dvou plotýnkách | ano |
Piezo zapalování | ne |
Odkládací plocha | ano |
Vodní | ano |
Barva | černé |
Skládací | ano |
Výška grilu | 84 cm |
Šířka grilu | 40 cm |
Hloubka grilu | 40 cm |