Mei Ning kuřecí maso ve vlastní šťávě 400g Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Složení: Kuřecí maso 40 % hm., pitná voda, drůbeží kůže, drůbeží maso strojně oddělené, bramborový škrob, stabilizátor: E 450; zahušťovadla: E 1422, karagenan; solící směs: sůl jedlá, konzervant: dusitan sodný; hrachová bílkovina, antioxidant: askorban sodný; koření. Výrobce: PT Servis,Purkyňova č.p. 1000/4,390 02 Tábor Energetická hodnota 717 kJ/170.7 kCal Tuky 13.6 g z toho nasycené mastné kyseliny... Celý popis
Koupit za 52 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

PT Servis konzervárna Mei Ning kuřecí maso ve vlastní šťávě 400 g
Doprava:
80 Kč
52 Kč
Koupit za 52 Kč

Mei Ning kuřecí maso ve vlastní šťávě 400g
Doprava:
90 Kč
51 Kč
Koupit za 51 Kč

MEI NING Kuřecí maso ve vlastní šťávě 400g
Doprava:
75 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč

Mei Ning kuřecí maso ve vlastní šťávě 400g
Doprava:
162 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
Popis
Mei Ning kuřecí maso ve vlastní šťávě 400g
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Složení: Kuřecí maso 40 % hm., pitná voda, drůbeží kůže, drůbeží maso strojně oddělené, bramborový škrob, stabilizátor: E 450; zahušťovadla: E 1422, karagenan; solící směs: sůl jedlá, konzervant: dusitan sodný; hrachová bílkovina, antioxidant: askorban sodný; koření.
Výrobce: PT Servis,Purkyňova č.p. 1000/4,390 02 Tábor
Energetická hodnota
717 kJ/170.7 kCal
Tuky
13.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3.9 g
Sacharidy
1.1 g
z toho cukry
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Složení: Kuřecí maso 40 % hm., pitná voda, drůbeží kůže, drůbeží maso strojně oddělené, bramborový škrob, stabilizátor: E 450; zahušťovadla: E 1422, karagenan; solící směs: sůl jedlá, konzervant: dusitan sodný; hrachová bílkovina, antioxidant: askorban sodný; koření.
Výrobce: PT Servis,Purkyňova č.p. 1000/4,390 02 Tábor
Energetická hodnota
717 kJ/170.7 kCal
Tuky
13.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3.9 g
Sacharidy
1.1 g
z toho cukry
Parametry
Výrobce | PT Servis Konzervárna |
Hmotnost | 480 g |
Druh | Kuřecí maso |