Mouky
Mouka cizrnová 450 g BIO BEZLEPKOVÁ PROBIO Cizrnová mouka plná výzev a nových možností. Cizrnovou je umleta bezlepkovém mlýně. Její přirozenou bezlepkovost ocení celiaci,...
Celozrnná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Má široké využití v kuchyni a hodí se zejména na pečení. V biokvalitě. TIP: Pro správné kynutí doporučujeme přidat aspoň...
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Má široké využití v kuchyni. Hodí se na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Když jídlo...
Žito je velmi nenáročná obilnina na přírodní podmínky. Pěstuje se především ve střední a severní Evropě i ve vyšších nadmořských výškách. Žito má dvě formy, ozimá a jarní....
PROBIO Chlebová mouka pšeničná BIO 1000 g Složení: Pšeničná mouka chlebová* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. ...
MOUKA Polohrubou výběrovou Kojetínskou mouku vybírejte především v případech, kdy chcete udělat radost voňavou bábovkou, bublaninou, makovníkem nebo třeba vánočními perníčky....
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka - Složení: Chlebová žitná mouka* 100% - *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství - Skladování: Skladujte v...
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k...
Hladká a světlá žitná mouka. Je vhodná k pečení všech druhů pečiva nebo k přípravě perníkových těst. Složení: žitná mouka výražková Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a...
Všestranná hladká špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Hodí se na pečení, zahušťování, smažení nebo vaření. Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé...
Nutriční hodnoty Energetická hodnota (Kcal) 356 Energetická hodnota (Kj) 1511 Tuky (g) 1 z toho nasycené mastné kyseliny (g) Sacharidy (g) 72 z toho cukry (g)...
Žitná chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Je vhodná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba v domácích pekárnách, či troubě. Žitnou mouku můžete přidat také do...
PROBIO Ječná mouka celozrnná jemně mletá BIO 1000 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka Složení: Celozrnná ječná mouka* 100% *CZ-BIO-003 produkt...
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Má široké využití v kuchyni. Hodí se na pečení, smažení i také na přípravu vařených příloh. Když jídlo...
Špaldová mouka hrubě mletá je alternativou ke klasické hrubé mouce pšeničné. Celozrnná mouka je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy. Špalda je...
Pohanková mouka v biokvalitě od českého výrobce. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Má široké využití v kuchyni stejně jako běžná mouka. Jako příměs bílé mouky zvýrazňuje chuť...
Zařazení: Mlýnský obilný výrobek Zemědělská produkce: ČR Složení : PŠENIČNÁ mouka hladká*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny: Lepek...
PROBIO Mouka z červené pšenice celozrnná BIO 450 g Složení: mouka z červené pšenice* celozrnná *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném,...
Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Je vhodná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Použijte ji pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či...
TIP: Pro správné kynutí doporučujeme přidat aspoň 1 díl běžné mouky na 4 díly celozrnné žitné. Využití: - pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu...