Kvalita je u nás na prvním místě! Umístili jsme se na přední příčce z celkových 14 testovaných vzorků v nezávislém testování granol v časopise dTest. Objevte i vy kouzlo křupavé snídaně v podobě granol. Základem granoly jsou hrudky vloček vzniklé zapečením cereálií s přírodním javorovým sirupem a mandlovým krémem. K poctivému základu jsme přimíchali sladké mandle, kešu a pořádnou porci mrazem sušeného ovoce (6 %) - jahody, maliny a borůvky. Dopřejte svému tělu kvalitní snídani bohatou na vlákninu.... Celý popis
Koupit za 169 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

NATU Granola Lesní plody 330g
Doprava:
58 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Popis
Kvalita je u nás na prvním místě! Umístili jsme se na přední příčce z celkových 14 testovaných vzorků v nezávislém testování granol v časopise dTest.
Objevte i vy kouzlo křupavé snídaně v podobě granol. Základem granoly jsou hrudky vloček vzniklé zapečením cereálií s přírodním javorovým sirupem a mandlovým krémem. K poctivému základu jsme přimíchali sladké mandle, kešu a pořádnou porci mrazem sušeného ovoce (6 %) - jahody, maliny a borůvky. Dopřejte svému tělu kvalitní snídani bohatou na vlákninu.
Využití
Granolu přidejte do ranních smoothies, snídejte v kombinaci s ovocem a jogurtem, zalijte mlékem nebo ji mlsejte jen tak bez výčitek samotnou jako svačinu během dne.
Původ granoly
Označení granola (resp. granula) poprvé použil americký lékař James Caleb Jackson v roce 1863 a záhy se začala vyrábět průmyslově. Granola stejně jako müsli vznikla v sanatoriích jako zdravá strava a alternativa k tehdejším americkým snídaním složených z masa, vajec a toastů. Jedním z prvních producentů granol byla společnost Kellog.
Objevte i vy kouzlo křupavé snídaně v podobě granol. Základem granoly jsou hrudky vloček vzniklé zapečením cereálií s přírodním javorovým sirupem a mandlovým krémem. K poctivému základu jsme přimíchali sladké mandle, kešu a pořádnou porci mrazem sušeného ovoce (6 %) - jahody, maliny a borůvky. Dopřejte svému tělu kvalitní snídani bohatou na vlákninu.
Využití
Granolu přidejte do ranních smoothies, snídejte v kombinaci s ovocem a jogurtem, zalijte mlékem nebo ji mlsejte jen tak bez výčitek samotnou jako svačinu během dne.
Původ granoly
Označení granola (resp. granula) poprvé použil americký lékař James Caleb Jackson v roce 1863 a záhy se začala vyrábět průmyslově. Granola stejně jako müsli vznikla v sanatoriích jako zdravá strava a alternativa k tehdejším americkým snídaním složených z masa, vajec a toastů. Jedním z prvních producentů granol byla společnost Kellog.
Parametry
Výrobce | Natu |
Hmotnost | 330 g |