80% izolát z hnědé rýže je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a podporují normální stav kostí. Na rozdíl od živočišných proteinů neobsahuje laktózu. Má dobrou vstřebatelnost a využitelnost (biologická hodnota 80). Díky vysokému obsahu bílkovin je oblíbený zejména u sportovců, veganů a vegetariánů. Rýžový protein z hnědé rýže je jeden z nejkvalitnějších rostlinných proteinů. Díky procesu výroby pomocí enzymů se vysráží bílkoviny a nedochází k denaturaci.... Celý popis
Koupit za 145 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
NATU Rýžový protein 200 g BIO
Doprava:
69 Kč
Skladem
145 Kč
Koupit za 145 Kč
NATU Rýžový protein Bio 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
145 Kč
Koupit za 145 Kč
NATU Rýžový protein Bio 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
145 Kč
Koupit za 145 Kč
NATU Rýžový protein BIO 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
135 Kč
Koupit za 135 Kč
Popis
80% izolát z hnědé rýže je bohatým zdrojem rostlinných bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a podporují normální stav kostí. Na rozdíl od živočišných proteinů neobsahuje laktózu. Má dobrou vstřebatelnost a využitelnost (biologická hodnota 80).
Díky vysokému obsahu bílkovin je oblíbený zejména u sportovců, veganů a vegetariánů. Rýžový protein z hnědé rýže je jeden z nejkvalitnějších rostlinných proteinů. Díky procesu výroby pomocí enzymů se vysráží bílkoviny a nedochází k denaturaci. Je velmi dobře stravitelný a 86% přijaté bílkoviny se vstřebává během 4 hodin po konzumaci. V porovnání s ostatními má vysokou biologickou hodnotu, která je určující při porovnávání kvality bílkovin (BH = 80). Čím vyšší je hodnota, tím je protein stravitelnější (rozmezí 0 až 100).
Rýžový protein neobsahuje laktózu, lepek ani sóju.
Použití
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu, obecná doporučení jsou 1–2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. V jedné 30 g dávce dostanete 24 g čistého proteinu.
Tip
Rýžový protein rozmíchejte s vodou, ve svém oblíbeném drinku či smoothie, nebo ho přidejte do těsta při pečení. Své využití má také v RAW kuchyni.
Díky vysokému obsahu bílkovin je oblíbený zejména u sportovců, veganů a vegetariánů. Rýžový protein z hnědé rýže je jeden z nejkvalitnějších rostlinných proteinů. Díky procesu výroby pomocí enzymů se vysráží bílkoviny a nedochází k denaturaci. Je velmi dobře stravitelný a 86% přijaté bílkoviny se vstřebává během 4 hodin po konzumaci. V porovnání s ostatními má vysokou biologickou hodnotu, která je určující při porovnávání kvality bílkovin (BH = 80). Čím vyšší je hodnota, tím je protein stravitelnější (rozmezí 0 až 100).
Rýžový protein neobsahuje laktózu, lepek ani sóju.
Použití
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu, obecná doporučení jsou 1–2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. V jedné 30 g dávce dostanete 24 g čistého proteinu.
Tip
Rýžový protein rozmíchejte s vodou, ve svém oblíbeném drinku či smoothie, nebo ho přidejte do těsta při pečení. Své využití má také v RAW kuchyni.
Parametry
Značka | Natu |
Hmotnost | 200 g |
Bio | ano |