BEZLEPKOVÁ PEČIVOVÁ STROUHANKA   Tato pečivová STROUHANKA je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Je proto vhodná pro osoby s alergií na lepek. Jemná bezlepková strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva je výborným pomocníkem při obalování jakýchkoli surovin: obalování a smažení řízků, sýra anebo zeleniny.Tak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od značky Novalim.   Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových... Celý popis

Koupit za 99 Kč

Popis

BEZLEPKOVÁ PEČIVOVÁ STROUHANKA
 
Tato pečivová STROUHANKA je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Je proto vhodná pro osoby s alergií na lepek.
Jemná bezlepková strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva je výborným pomocníkem při obalování jakýchkoli surovin: obalování a smažení řízků, sýra anebo zeleniny.Tak neváhejte a vyzkoušejte tuto směs na pečení od značky Novalim.
 
Novalim je slovenská firma, která se od roku 1991 specializuje na vývoj a výrobu dietních, bezlepkových a nízkobílkovinových výrobků. Jako základní ingredience používá kukuřičný a bramborový škrob a také rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku. Kvůli bezpečnosti svých výrobků naopak neužívá pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku).
 
Kromě strouhanky na obalování jistě oceníte i směsi pro tradiční pokrmy, na halušky, knedlíky či krupici na přípravu kaší. Anebo můžete rovnou koupit hotové přílohy: niťové těstoviny či tarhoňové kuličky od Novalim. Mimo vaření si můžete vyzkoušet také bezlepkové směsi na pečení, snadno si pak vyzkoušíte upéct třeba bábovku či jiné sladké dezerty: palačinky, muffiny anebo nejen vánoční perník. 
 
 
SLOŽENÍ:
bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, kukuřičný škrob modifikovaný, sójová mouka, rostlinný olej – palmový; zahušťovadla: guarová mouka a karboxymetylcelulóza; emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, droždí, cukr, jedlá sůl, ocet
 
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
 
 
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu do 25°C.
 
 
PŘÍPRAVA:
Před smažením omytou potravinu nejdříve obalíme v bezlepkové mouce (např. Promix UNI), pak v rozšlehaném vejci (můžeme ješte jednou opakovat) a nakonec ve strouhance.
Smažíme pomalu na horkém oleji, zpočátku pod pokličkou. Pro zjemnění můžeme k vejci přidat lžíci šlehačky.
 
 
Výrobce:
Novalim spol. s.r.o.
Čárskeho 3466/1, 841 04 Bratislava, Slovenská republika
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Novalim
Značka Novalim
Hmotnost 350 g
Bezlepkové ano
Bio ne