Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete. Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzsko Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Orion forma na hamburger 11,5cm
Doprava:
69 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
Orion Forma na hamburger 11,5cm
Doprava:
65 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Orion forma na hamburger 11,5cm
Doprava:
33 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Orion forma na hamburger 11,5cm
Doprava:
39 Kč
Skladem
209 Kč
Koupit za 209 Kč
Forma na hamburger pr. 11,5 cm ORION
Doprava:
65 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Popis
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzsko
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Vlastnosti:
- Materiál: hliník, plast
- Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 11,5 cm, v. 1,7 cm
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzsko
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Vlastnosti:
- Materiál: hliník, plast
- Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 11,5 cm, v. 1,7 cm
Parametry
Výrobce | Orion |
Materiál | hliníkové |
Barva | šedá |
Tvar | kulaté |
Hloubka | 7.5 cm |
Hmotnost | 0.1 kg |
Průměr | 11.5 cm |