Vakuové sáčky s bariérou, hladké PA/PE Sáčky jsou určeny k balení pomocí komorového balicího stroje běžně nazývaného bagry. Produkt je určen pro sektor HORECA. Souhrnné balení obsahuje 500kusů vybrané velikosti. - Složení suroviny: polyamid (PA) a polyetylen (PE) - Tloušťka: 70 um - Jednotka prodeje: balení 500ks sepnuté po 100ks - Struktura: vrstvená - Lisování fólie: hladké - Určení: komorové balicí stroje - Prohlášení: pro styk s potravinami Vakuové sáčky PA PE hladké – Vyrobeno z... Celý popis

Koupit za 297 Kč

Popis

Vakuové sáčky s bariérou, hladké PA/PE
Sáčky jsou určeny k balení pomocí komorového balicího stroje běžně nazývaného bagry. Produkt je určen pro sektor HORECA.

Souhrnné balení obsahuje 500kusů vybrané velikosti.

- Složení suroviny: polyamid (PA) a polyetylen (PE)
- Tloušťka: 70 um
- Jednotka prodeje: balení 500ks sepnuté po 100ks
- Struktura: vrstvená
- Lisování fólie: hladké
- Určení: komorové balicí stroje
- Prohlášení: pro styk s potravinami

Vakuové sáčky PA PE hladké – Vyrobeno z vysoce kvalitní bezbarvé fólie o tloušťce 70 mikronů. Sáčky jsou ideální pro balení masa, uzenin, mléčných výrobků, ryb, zeleniny, ovoce nebo garnýží. Sáčky certifikované podle předpisů Evropské unie splňují požadavky Národního zdravotního institutu PZH. Schváleno pro přímý styk s potravinami. Vysoká transparentnost pro lepší vystavení baleného výrobku.

VAKUOVÉ BALENÍ

umožňuje chránit výrobky před negativním vlivem přístupu vzduchu a vlhkosti, urychluje procesy kažení a zkracuje dobu trvanlivosti potravin. Díky odolným obalům je obsah chráněn před poškozením během skladování a přepravy. Správné porcování navíc přispívá k lepšímu využití surovin bez vzniku zbytečných ztrát. Kvalitní sáčky pro vakuové balení umožňují estetické vystavení výhod balených výrobků, zejména tam, kde atraktivní vzhled může rozhodovat o volbě spotřebitele.
Vakuové balení
Balení potravin pomocí vakuových sáčků je běžně používanou metodou, která se těší velké oblibě téměř ve všech odvětvích potravinářského průmyslu. To svědčí o rostoucí popularitě vakuového balení a jeho obrovské účinnosti při skladování potravinářských výrobků.
Co obnáší vakuové balení?
Produkty jsou pak rozděleny na porce a poté chráněny pomocí vakuového sáčku, který se dokonale přizpůsobí tvaru potravin. Vakuové balení má za cíl chránit potraviny před vnějšími vlivy, jako jsou plyny, vlhkost nebo nečistoty, a zároveň prodloužit dobu trvanlivosti. Vakuově balený výrobek je také snazší skladovat, přepravovat a prodávat bez rizika, že se ztratí nutriční hodnota, čerstvost nebo tvar výrobku. Pro vakuové balení v rámci výrobních podmínek se používají vakuové balicí stroje vybavené speciálními sáčky. Balení pomocí balicího stroje je sterilní a umožňuje zabezpečení velkého množství produktů v krátkém čase. Potraviny mohou být baleny jak ve vakuu, tak s použitím směsi inertních plynů. Oba způsoby umožňují eliminovat nežádoucí vedlejší účinky skladování potravin, jako je například m.in. změna barvy, chuti, vůně a hmotnosti produktů, žluknutí tuků nebo odpařování tekutin.
Sáčky pro vakuové balení
Vakuové balení potravin se provádí pomocí vakuových sáčků PA/PE vyrobených z vícevrstvé fólie z polyamidu a polyetylenu. Atestované vakuové sáčky na potraviny splňují požadavky PZH, jsou netoxické a schválené pro styk s potravinami. Při výrobě sáčků PA/PE nepoužíváme druhotné suroviny, ftaláty, fotoiniciátory, změkčovadla, alergeny, bisfenol A a B, prvotřídní aromatické aminy a další látky vzbuzující mimořádné obavy (SVHC). Naše sáčky jsou bezpečné pro zdraví a nemění chemické složení potravin, takže jsou ideálními produkty pro příznivce prodlužování doby spotřeby bez použití škodlivé chemie.
Použití vakuového balení
Vakuové balení potravin je metoda běžně používaná téměř ve všech odvětvích potravinářského průmyslu. Vakuové balicí stroje se používají na m.in. v masném, mlékárenském, rybím, garnýžovém, ovocno-zeleninovém a cukrářském průmyslu. Kromě toho se vakuové balení používá také v jiných průmyslových odvětvích, jako je m.in. elektronické, papírenské, kosmetické a chemické, pro balení elektronických součástek, knih, kosmetiky nebo čisticích prostředků.
Výhody vakuového balení
Vakuové balení potravin přináší řadu výhod, které pociťují výrobci, prodejci, restauratéři i spotřebitelé. Mezi základní výhody vakuového balení řadíme následující faktory:

- snížení ztrát spojených s vyhazováním zkazitelných potravinářských výrobků,
- možnost prodloužení doby trvanlivosti,
- zachování chuti, vůně, tvaru, konzistence a nutričních hodnot potravin,
- těsnost vakuového obalu,
- mechanická odolnost obalu,
- ochrana před vnějšími vlivy (m.in). vlhkost, plyny, aerobní bakterie, nečistoty),
- možnost skladování mnoha potravin v jedné chladničce bez rizika proniknutí pachů,
- estetický vzhled výrobků, možnost použití potisků,
- ochrana před vysycháním mokrých potravin
Zobrazit více