Phu Quoc Pepř tmavě červený 500 g

0 %
Stars
(0 hodnocení)

Červený pepř celý, se sklízí později než černý, až když je zcela zralý a plody jsou jasně červené. Je výraznější a ostřejší než černý nebo zelený pepř. Má velmi silné aroma. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí. ✅Standardní kvalita ✅Čisté produkty zajišťují hygienu a bezpečnost potravin ✅ Super lahodná chuť (toto je zákaznická recenze) ⚡Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, po použití výrobek zakryjte. Chuť i vůně jsou nesrovnatelné s klasickým pepřem. Je výrazná,... Celý popis

Popis

Červený pepř celý,

se sklízí později než černý, až když je zcela zralý a plody jsou jasně červené. Je výraznější a ostřejší než černý nebo zelený pepř.
Má velmi silné aroma. Následuje pečlivé ruční vytřídění nejlepších bobulí.

✅Standardní kvalita
✅Čisté produkty zajišťují hygienu a bezpečnost potravin
✅ Super lahodná chuť (toto je zákaznická recenze)

⚡Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, po použití výrobek zakryjte.

Chuť i vůně jsou nesrovnatelné s klasickým pepřem. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je červený pepř
unikátem.
Svou charakteristickou červenou barvu získává tento druh pepře díky dlouhému, úplnému dozrávání a následnému sušení na slunci.

Vše je děláno ručně a pečuje se tady o každou rostlinu i kuličku zvlášť. Pomocí této metody si uchovává silnou ovocnou chuť
a éterické oleje, které okouzlí každého strávníka. 

Jemnou pálivost červeného pepře bychom přirovnali k úrovni pepře černého, ale na rozdíl od něj nedoporučujeme tento druh používat na maso, maximálně ho seznamte s rybou nebo mořskými plody. Pokud jej ale použijete k dochucení vegetariánského jídla, zeleninového salátu, polévky, na vajíčka, ale také například při výrobě marinády, pečení sladkého dezertu nebo přípravě zajímavého koktejlu, zabodujete. Toto partnerství funguje na jedničku.
Zobrazit více

Parametry

Druh koření pepř