Pietro Coricelli Balzamikový ocet z Modeny 250 ml
Balzamikový ocet z Modeny je specialitou, má silné aroma a vynikající, charakteristickou chuť. Balzamikový ocet je druh octa původem z Itálie, který se vyrábí fermentací a zráním hroznové šťávy. Originální a kvalitní balzamikové octy mají bohatou a hlubokou chuť, zatímco nedostatečně vyzrálé verze mají slabší chuť. Vyplatí se vybrat si originální a kvalitní verze, abyste si vychutnali chuť a kvalitu pravého balzamikového octa. Nejznámější balzamikové octy se vyrábějí v provinciích Modena nebo Reggio... Celý popis
Popis
Balzamikový ocet z Modeny je specialitou, má silné aroma a vynikající, charakteristickou chuť.
Balzamikový ocet je druh octa původem z Itálie, který se vyrábí fermentací a zráním hroznové šťávy. Originální a kvalitní balzamikové octy mají bohatou a hlubokou chuť, zatímco nedostatečně vyzrálé verze mají slabší chuť. Vyplatí se vybrat si originální a kvalitní verze, abyste si vychutnali chuť a kvalitu pravého balzamikového octa. Nejznámější balzamikové octy se vyrábějí v provinciích Modena nebo Reggio Emilia v Itálii a procházejí dlouhým procesem zrání – často několik desetiletí – během něhož ocet houstne a získá bohatou, hlubokou chuť. Tento proces se provádí v dubových nebo jiných dřevěných sudech, kde ocet ztrácí obsah vody a houstne. Během procesu zrání ocet získává bohatou, hlubokou a komplexní chuť. Balzamikový ocet je ocet se sladkokyselou chutí s karamelovými tóny, které se vyvíjejí během procesu zrání.
Najednou je sladký i kyselý a kořeněný, ve které můžete ucítit vůni dubu. Doporučujeme milovníkům italské kuchyně na saláty, těstoviny, zvýraznění chuti masa a dušené zeleniny.
Použití: je vhodný do teplé i studené kuchyně.
Složení: koncentrovaná hroznová šťáva, balzamikový ocet z Modeny PGI 20% (vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, barvivo, karamel).
Alergeny: Obsahuje siřičitany.
Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě. Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem. Před použitím protřepejte. Usazenina není závadou.
Země původu: Itálie.
Uvedené informace slouží pouze pro informační účely, při koupi produktu si prosím ověřte údaje uvedené na obalu!
Balzamikový ocet je druh octa původem z Itálie, který se vyrábí fermentací a zráním hroznové šťávy. Originální a kvalitní balzamikové octy mají bohatou a hlubokou chuť, zatímco nedostatečně vyzrálé verze mají slabší chuť. Vyplatí se vybrat si originální a kvalitní verze, abyste si vychutnali chuť a kvalitu pravého balzamikového octa. Nejznámější balzamikové octy se vyrábějí v provinciích Modena nebo Reggio Emilia v Itálii a procházejí dlouhým procesem zrání – často několik desetiletí – během něhož ocet houstne a získá bohatou, hlubokou chuť. Tento proces se provádí v dubových nebo jiných dřevěných sudech, kde ocet ztrácí obsah vody a houstne. Během procesu zrání ocet získává bohatou, hlubokou a komplexní chuť. Balzamikový ocet je ocet se sladkokyselou chutí s karamelovými tóny, které se vyvíjejí během procesu zrání.
Najednou je sladký i kyselý a kořeněný, ve které můžete ucítit vůni dubu. Doporučujeme milovníkům italské kuchyně na saláty, těstoviny, zvýraznění chuti masa a dušené zeleniny.
Použití: je vhodný do teplé i studené kuchyně.
Složení: koncentrovaná hroznová šťáva, balzamikový ocet z Modeny PGI 20% (vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, barvivo, karamel).
Alergeny: Obsahuje siřičitany.
Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě. Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem. Před použitím protřepejte. Usazenina není závadou.
Země původu: Itálie.
Uvedené informace slouží pouze pro informační účely, při koupi produktu si prosím ověřte údaje uvedené na obalu!