Ethyl-vanilin, vanilkové aroma v prášku Popis: Jde o uměle vyrobené aroma, čistý syntetický ethylvanilín. Bílý krystalický prášek se silnou a intenzivní vanilínovou chutí a vůní. Jeho hlavním úkolem je přinášet vanilkovou chuť do nejrůznějších potravin. Jedná se o dobře rozpustný prášek, použití je tedy velmi jednoduché. Dávkování zavisí na druhu ochucované potraviny. Ethylvanilin je asi třikrát silnější než vanilin. Ethylvanilin má příjemnější chuť nez méně chutný synteticky vanilin. Použití:... Celý popis
Koupit za 178 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Ethyl-vanilin, vanilkové aroma v prášku
Popis:
Jde o uměle vyrobené aroma, čistý syntetický ethylvanilín.
Bílý krystalický prášek se silnou a intenzivní vanilínovou chutí a vůní.
Jeho hlavním úkolem je přinášet vanilkovou chuť do nejrůznějších potravin.
Jedná se o dobře rozpustný prášek, použití je tedy velmi jednoduché.
Dávkování zavisí na druhu ochucované potraviny.
Ethylvanilin je asi třikrát silnější než vanilin.
Ethylvanilin má příjemnější chuť nez méně chutný synteticky vanilin.
Použití:
Výroba čokolády, oplatků, čajů, mléčných výrobků, bonbonů, zmrzliny, pudingu apod.
Pro výrobu vonných látek, olejových balzámů, gelů, atd.
Dávkování:
Do zmrzlin, čokolády a mléčných výrobků doporučujeme použít 20g na 100 kg výsledného produktu.
Do pudinku 40 g na 100kg výsledného produktu.
Do pytlíkových čajů 10g na 100 kg výsledné směsi.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Popis:
Jde o uměle vyrobené aroma, čistý syntetický ethylvanilín.
Bílý krystalický prášek se silnou a intenzivní vanilínovou chutí a vůní.
Jeho hlavním úkolem je přinášet vanilkovou chuť do nejrůznějších potravin.
Jedná se o dobře rozpustný prášek, použití je tedy velmi jednoduché.
Dávkování zavisí na druhu ochucované potraviny.
Ethylvanilin je asi třikrát silnější než vanilin.
Ethylvanilin má příjemnější chuť nez méně chutný synteticky vanilin.
Použití:
Výroba čokolády, oplatků, čajů, mléčných výrobků, bonbonů, zmrzliny, pudingu apod.
Pro výrobu vonných látek, olejových balzámů, gelů, atd.
Dávkování:
Do zmrzlin, čokolády a mléčných výrobků doporučujeme použít 20g na 100 kg výsledného produktu.
Do pudinku 40 g na 100kg výsledného produktu.
Do pytlíkových čajů 10g na 100 kg výsledné směsi.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Značka | Profikoření |