Kokosový cukr 100% přírodní nerafinované sladidlo s nízkým glykemickým indexem (35) a nízkým obsahem fruktózy. Jeho vstřebání do oběhu je tedy výrazně nižší než u běžných (rafinovaných) cukrů. Kokosový cukr je vyráběn z květového nektaru palmy. Kokosový cukr je jedním z nejvyhledávanějších přírodních sladidel. Kromě rozsáhlého procesu rafinace, kterým musí běžný cukr projít, kokosový cukr je čistý a přímo z přírody. Má vysoký obsah antioxidantů, železa, vápníku a draslíku. Můžete jej použít k přípravě... Celý popis
Koupit za 772 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Kokosový cukr (5 Kg)
Doprava:
zdarma
Skladem
772 Kč
Koupit za 772 Kč
Popis
Kokosový cukr
100% přírodní nerafinované sladidlo s nízkým glykemickým indexem (35) a nízkým obsahem fruktózy. Jeho vstřebání do oběhu je tedy výrazně nižší než u běžných (rafinovaných) cukrů. Kokosový cukr je vyráběn z květového nektaru palmy.
Kokosový cukr je jedním z nejvyhledávanějších přírodních sladidel. Kromě rozsáhlého procesu rafinace, kterým musí běžný cukr projít, kokosový cukr je čistý a přímo z přírody. Má vysoký obsah antioxidantů, železa, vápníku a draslíku. Můžete jej použít k přípravě různých dezertů a nápojů.
Alternativní názvy: kokosový palmový cukr , kokosový mízový cukr, kokosový květový cukr
Získává se: z květového nektaru kokosové palmy. Květy se otrhají a nařezávají jemnými řezy, ze kterých vytéká míza neboli nektar. Míza se umístí do velkého woku, zahřeje se a odstraní se pěna, která se tvoří v horní části. Míza nakonec začne měnit barvu z průsvitné na tmavě hnědou.
Chuť: kokosový cukr není tak sladký a je jemnější, chuťově přípomíná karamel.
Sladkost: přbližně stejná jako u třtinového cukru
Vůně: po květech a také přípomíná karamel, někdy se označuje jako ovocný karamel.
Glykemický index: nízký (35)
Použití: kokosový cukr konzumujte 1 – 3 krát do týdne, po maximálně 1 lžičce, přidáním do různých jídel: kaše, jogurt, tvaroh, koktejl, puding nebo ovocný salát.
Pozitivní účinky:
Odkyselovat organismus
Odstraňují bolesti hlavy
Normalizují cukr v krvi
Postupné uvolňování energie
Podporují trávení a stolici
Příznivě působí na dýchací cesty
Podporují krvetvorbu
Nutriční hodnoty (ve 100g):
energetická hodnota 400 kcal
bílkoviny 0,6g
sacharidy 98,8g
tuky 0g
vláknina 0g
sůl max. 0mg
100% přírodní nerafinované sladidlo s nízkým glykemickým indexem (35) a nízkým obsahem fruktózy. Jeho vstřebání do oběhu je tedy výrazně nižší než u běžných (rafinovaných) cukrů. Kokosový cukr je vyráběn z květového nektaru palmy.
Kokosový cukr je jedním z nejvyhledávanějších přírodních sladidel. Kromě rozsáhlého procesu rafinace, kterým musí běžný cukr projít, kokosový cukr je čistý a přímo z přírody. Má vysoký obsah antioxidantů, železa, vápníku a draslíku. Můžete jej použít k přípravě různých dezertů a nápojů.
Alternativní názvy: kokosový palmový cukr , kokosový mízový cukr, kokosový květový cukr
Získává se: z květového nektaru kokosové palmy. Květy se otrhají a nařezávají jemnými řezy, ze kterých vytéká míza neboli nektar. Míza se umístí do velkého woku, zahřeje se a odstraní se pěna, která se tvoří v horní části. Míza nakonec začne měnit barvu z průsvitné na tmavě hnědou.
Chuť: kokosový cukr není tak sladký a je jemnější, chuťově přípomíná karamel.
Sladkost: přbližně stejná jako u třtinového cukru
Vůně: po květech a také přípomíná karamel, někdy se označuje jako ovocný karamel.
Glykemický index: nízký (35)
Použití: kokosový cukr konzumujte 1 – 3 krát do týdne, po maximálně 1 lžičce, přidáním do různých jídel: kaše, jogurt, tvaroh, koktejl, puding nebo ovocný salát.
Pozitivní účinky:
Odkyselovat organismus
Odstraňují bolesti hlavy
Normalizují cukr v krvi
Postupné uvolňování energie
Podporují trávení a stolici
Příznivě působí na dýchací cesty
Podporují krvetvorbu
Nutriční hodnoty (ve 100g):
energetická hodnota 400 kcal
bílkoviny 0,6g
sacharidy 98,8g
tuky 0g
vláknina 0g
sůl max. 0mg
Parametry
Výrobce | Profikoření |