Skořice mletá Použitá část rostliny: mletá kůra Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé barvy Vůně a chuť: intenzivní aromatická kořeněná vůně, kořeněná hořkavá a sladká chuť Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni. Historie a současnost: Skořicovník má původ v Asii. Plantáže bývají poblíž povodí, protože rostlina potřebuje hodně vláhy k růstu. Zdravotní účinky: Má schopnost... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        100 %
        
        
    
    Profikoření - Skořice mletá (500g)
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        89 Kč
    
    
        Koupit za 89 Kč
    
Popis
            Skořice mletá
Použitá část rostliny: mletá kůra
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická kořeněná vůně, kořeněná hořkavá a sladká chuť
Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni.
Historie a současnost: Skořicovník má původ v Asii. Plantáže bývají poblíž povodí, protože rostlina potřebuje hodně vláhy k růstu.
Zdravotní účinky: Má schopnost zahřát lidské tělo vnitřně a rozproudit krev, pomáhá při cukrovce, má dezinfekční a antibiotické účinky.
Náš tip: Udělejte dětem na oslavu skořicové sušenky!
Recept:
Skořicové sušenky
120g cukr moučka, 1 vejce, 250g hladká mouka, 1 lžička prášek do pečiva, 10g mletá skořice, 100g máslo. Veškeré ingredience smícháme, rozválíme těsto a vykrajujeme pomocí formiček. Pečeme při 160°C 8 Minut.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
    Použitá část rostliny: mletá kůra
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická kořeněná vůně, kořeněná hořkavá a sladká chuť
Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni.
Historie a současnost: Skořicovník má původ v Asii. Plantáže bývají poblíž povodí, protože rostlina potřebuje hodně vláhy k růstu.
Zdravotní účinky: Má schopnost zahřát lidské tělo vnitřně a rozproudit krev, pomáhá při cukrovce, má dezinfekční a antibiotické účinky.
Náš tip: Udělejte dětem na oslavu skořicové sušenky!
Recept:
Skořicové sušenky
120g cukr moučka, 1 vejce, 250g hladká mouka, 1 lžička prášek do pečiva, 10g mletá skořice, 100g máslo. Veškeré ingredience smícháme, rozválíme těsto a vykrajujeme pomocí formiček. Pečeme při 160°C 8 Minut.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
| Výrobce | Profikoření | 
| Druh koření | skořice | 
| Hmotnost | 500 g | 
| Značka | Profikoření | 
| Forma | mleté |