Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Radotínská šiška pšenično-žitná o hmotnosti 1000 g. Tradiční český kváskový chléb s pevnou lesklou kůrkou a lahodnou měkkou střídkou. O VÝROBCI Krajíc kvalitního chleba je potěšení sám o sobě, jen se na to v dnešní době snadno zapomíná. Připomeňte si to s krásně vypečenými bochníky z pekárny pana Petra, pro které se denně sjíždí lidé z širokého okolí. Pekárna pana Petra má 30letou tradici, kterou inspirovaly nádherné dvoukilové kváskové chleby mistra... Celý popis
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Radotínská šiška 1kg
Doprava:
zdarma
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Radotínská šiška pšenično-žitná o hmotnosti 1000 g.
Tradiční český kváskový chléb s pevnou lesklou kůrkou a lahodnou měkkou střídkou.
O VÝROBCI
Krajíc kvalitního chleba je potěšení sám o sobě, jen se na to v dnešní době snadno zapomíná. Připomeňte si to s krásně vypečenými bochníky z pekárny pana Petra, pro které se denně sjíždí lidé z širokého okolí.
Pekárna pana Petra má 30letou tradici, kterou inspirovaly nádherné dvoukilové kváskové chleby mistra pekaře z Železné Rudy. Ten Petrovi, v té době ještě pekařinou nepolíbenému, odhalil krásy pekařského řemesla a věnoval mu nezaměnitelný kvásek, který od té doby v Praze nepřetržitě vyvádí. Zpracovává výhradně šumavskou mouku, dováží ji z mlýna Mrskoš u Horažďovic.
Chleby neobsahují droždí, konzervanty ani jiná chemická „vylepšení“. Nejdůležitější přísadou je poctivost a náročná ruční práce, které dají vzniknout voňavému bochníku, který si vás okamžitě omotá kolem prstu.
Tradiční český kváskový chléb s pevnou lesklou kůrkou a lahodnou měkkou střídkou.
O VÝROBCI
Krajíc kvalitního chleba je potěšení sám o sobě, jen se na to v dnešní době snadno zapomíná. Připomeňte si to s krásně vypečenými bochníky z pekárny pana Petra, pro které se denně sjíždí lidé z širokého okolí.
Pekárna pana Petra má 30letou tradici, kterou inspirovaly nádherné dvoukilové kváskové chleby mistra pekaře z Železné Rudy. Ten Petrovi, v té době ještě pekařinou nepolíbenému, odhalil krásy pekařského řemesla a věnoval mu nezaměnitelný kvásek, který od té doby v Praze nepřetržitě vyvádí. Zpracovává výhradně šumavskou mouku, dováží ji z mlýna Mrskoš u Horažďovic.
Chleby neobsahují droždí, konzervanty ani jiná chemická „vylepšení“. Nejdůležitější přísadou je poctivost a náročná ruční práce, které dají vzniknout voňavému bochníku, který si vás okamžitě omotá kolem prstu.