Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0311 - kapacita 3xGN1/1-40 mm - automatické šokové zchlazování (+3°C) - automatické šokové zmrazení (-18°C) - manuální šokové zchlazování - nastavení času, se sondou - manuální šokové zmrazení - nastavení času, se sondou - manuální rozmrazování - nastavení času, se sondou - autorepair povrchová úprava - sonda pro teplotu jádra - - zachlazení z teploty 90°na teplotu 3°C, - hmotnost zachlazovaných potravin 9 kg, - zamražení z teploty 90°C na teplotu... Celý popis
Koupit za 82 042 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Šoker 3x GN 1/1 digitální ovládací panel PET 230 V | REDFOX - SHF 0311
Doprava:
zdarma
82 042 Kč
Koupit za 82 042 Kč
100 %
Šoker 3x GN 1/1 digitální ovládací panel PET 230 V | REDFOX - SHF 0311
Doprava:
350 Kč
76 121 Kč
Koupit za 76 121 Kč
100 %
REDFOX - SHF 0311 Šoker 3x GN 1/1 digitální ovládací panel PET 230 V
Doprava:
zdarma
76 121 Kč
Koupit za 76 121 Kč
Popis
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0311
- kapacita 3xGN1/1-40 mm
- automatické šokové zchlazování (+3°C)
- automatické šokové zmrazení (-18°C)
- manuální šokové zchlazování - nastavení času, se sondou
- manuální šokové zmrazení - nastavení času, se sondou
- manuální rozmrazování - nastavení času, se sondou
- autorepair povrchová úprava
- sonda pro teplotu jádra
-
- zachlazení z teploty 90°na teplotu 3°C,
- hmotnost zachlazovaných potravin 9 kg,
-
zamražení z teploty 90°C na teplotu -18°C,
- hmotnost zamražovaných potravin 7 kg,
SHF 0311 Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu-18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu. Povrchová úprava autorepair.
Při šokovém zchlazení je možno jídla skladovat 5 dní, při jejich zavakuování se tato doba prodlužuje až na 20 dní. Při šokovém zamrazení se doba skladování prodlužuje až na 3 měsíce.
- kapacita 3xGN1/1-40 mm
- automatické šokové zchlazování (+3°C)
- automatické šokové zmrazení (-18°C)
- manuální šokové zchlazování - nastavení času, se sondou
- manuální šokové zmrazení - nastavení času, se sondou
- manuální rozmrazování - nastavení času, se sondou
- autorepair povrchová úprava
- sonda pro teplotu jádra
-
- zachlazení z teploty 90°na teplotu 3°C,
- hmotnost zachlazovaných potravin 9 kg,
-
zamražení z teploty 90°C na teplotu -18°C,
- hmotnost zamražovaných potravin 7 kg,
SHF 0311 Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu-18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu. Povrchová úprava autorepair.
Při šokovém zchlazení je možno jídla skladovat 5 dní, při jejich zavakuování se tato doba prodlužuje až na 20 dní. Při šokovém zamrazení se doba skladování prodlužuje až na 3 měsíce.
Parametry
| Výrobce | Rm Gastro |
| Hmotnost | 54 kg |
| Příkon | 510 W |
| Výška | 1085 mm cm |
| Šířka | 207.5 cm |
| Hloubka | 60 cm |
| Rozměry (VxŠxH) | 65 x 60 x 54 cm |