STŘÍKAČKA NA VSTŘIKOVÁNÍ ŠUNKOVÉHO MASA + 3 JEHLY DOPORUČUJEME PRO VÝROBU MASNÝCH VÝROBKŮ - masový injektor pomáhá při přípravě chutných a dobře vyzrálých masných výrobků. Umožňuje vstřikovat maso solným nálevem, který urychlí jeho nakládání a rovnoměrně ho osolí, a také umožňuje okořenit maso „zevnitř“. OPAKOVANĚ POUŽITELNÉ - jehly a stříkačky na maso lze s úspěchem použít mnohokrát. Po skončení práce je stačí omýt a osušit a budou připraveny na další injekce. V SOUČÁSTI AŽ TŘI RŮZNÉ JEHLY - sada... Celý popis
Koupit za 128 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
STŘÍKAČKA NA VSTŘIKOVÁNÍ ŠUNKOVÉHO MASA + 3 JEHLY DOPORUČUJEME PRO VÝROBU MASNÝCH VÝROBKŮ - masový injektor pomáhá při přípravě chutných a dobře vyzrálých masných výrobků. Umožňuje vstřikovat maso solným nálevem, který urychlí jeho nakládání a rovnoměrně ho osolí, a také umožňuje okořenit maso „zevnitř“. OPAKOVANĚ POUŽITELNÉ - jehly a stříkačky na maso lze s úspěchem použít mnohokrát. Po skončení práce je stačí omýt a osušit a budou připraveny na další injekce. V SOUČÁSTI AŽ TŘI RŮZNÉ JEHLY - sada obsahuje nejen 50 ml injekční stříkačku na šunku, ale také tři jehly. Každá jehla je jiná, což zvyšuje možnosti použití stříkačky na maso . Můžete najít jehlu s jedním otvorem, dvěma otvory a pěti otvory. GUMOVÉ TĚSNĚNÍ – Injektor masa je také vybaven užitečným pryžovým těsněním. Díky tomu se nemusíte bát, že by marináda vytekla, místo aby se dostala k masu na správném místě. SPECIFIKACE – materiál: PCTG, ostatní: PP + nerez + silikon + 3 nerezové jehly; kapacita: 50 ml; upevnění jehly: luer; počet jehel: 3; rozměry: 7,7 x 23 x 3,5 cm; hmotnost: 0,092 kg; hmotnost: 0,125 kg. SPECIFIKACE : materiál: PCTG, ostatní: PP + nerez + silikon + 3 nerezové jehly kapacita: 50 ml zapínání jehly: luer počet jehel: 3 rozměry: 7,7 x 23 x 3,5 cm hmotnost: 0,092 kg hmotnost: 0,125 kg ZAHRNUTO: stříkačka 3 jehly Připravovat si sami uzeniny a obědové maso je nejen módní, ale také způsob, jak jíst zdravěji. Nezbytným doplňkem je stříkačka na maso, se kterou je příprava masa mnohem jednodušší. Vstřikování soli a koření s marinádou usnadňuje nakládání masa, zvyšuje jeho chuť a činí výrobky šťavnatějšími.