Paprika sladká maďarská ASTA 180 Paprika sladká maďarská patří mezi nejoblíbenější mleté papriky u nás i ve světové kuchyni. Má vynikající barvivost a velmi příjemnou vůni, charakteristickou po sladké paprice. Chuť je jemně nasládlá a velice delikátní. Označení ASTA 180 poukazuje na kvalitu, která je hodnocena na stupnici ASTA (kolorimetrický index) za pomoci čísel 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160 a 180. Hodnocena je schopnost barvivosti a samozřejmě chuť. Paprika označená nižším indexem (např.... Celý popis
Koupit za 176 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Salvia Paradise Paprika sladká maďarská 250 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
176 Kč
Koupit za 176 Kč
Salvia Paradise Paprika sladká maďarská 250 g
Doprava:
69 Kč
176 Kč
Koupit za 176 Kč
Paprika mletá sladká maďarská (ASTA 180) 250g, Salvia Paradise
Doprava:
59 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Popis
Paprika sladká maďarská ASTA 180
Paprika sladká maďarská patří mezi nejoblíbenější mleté papriky u nás i ve světové kuchyni. Má vynikající barvivost a velmi příjemnou vůni, charakteristickou po sladké paprice. Chuť je jemně nasládlá a velice delikátní.
Označení ASTA 180 poukazuje na kvalitu, která je hodnocena na stupnici ASTA (kolorimetrický index) za pomoci čísel 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160 a 180. Hodnocena je schopnost barvivosti a samozřejmě chuť. Paprika označená nižším indexem (např. 40) je nekvalitní, vybledlá – pokrm neobarví, ani mu nedodá chuť.
Salvia Paradise® Vám přináší sladkou maďarskou papriku s označením ASTA 180, jež je nejkvalitnější paprikou na trhu. Zajímavé je, že schopnost barvivosti a předání chuti je pozorovatelná v celém rozsahu především v tucích. Rozpuštěním ve vodě se nedosáhne požadovaného efektu.
Použití:
Paprika maďarská je vhodná k dobarvení i ochucení pokrmů jako jsou omáčky – zejména guláše, uzeniny, pomazánky i saláty. Doporučujeme vyzkoušet na pečeně, pečené brambory či zeleninu.
TIP: Na rozpáleném oleji či sádle osmažíme cibulku a přidáme mletou papriku – tím dostáváme základ mnoha maďarských pokrmů. Pozor ale na přepálení papriky, kterým by získala nepříjemně hořkou chuť a znehodnotila celý připravovaný pokrm. Při přidávání mleté papriky doporučujeme pokrm odstranit ze zdroje tepla nebo jej snížit na nejmenší možný stupeň. Na zdroj tepla vracíme až po přidání tekutiny.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Složení: 100% Paprika maďarská
Země původu: Maďarsko – oblast Szeged a Kolocsa
Paprika sladká maďarská patří mezi nejoblíbenější mleté papriky u nás i ve světové kuchyni. Má vynikající barvivost a velmi příjemnou vůni, charakteristickou po sladké paprice. Chuť je jemně nasládlá a velice delikátní.
Označení ASTA 180 poukazuje na kvalitu, která je hodnocena na stupnici ASTA (kolorimetrický index) za pomoci čísel 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160 a 180. Hodnocena je schopnost barvivosti a samozřejmě chuť. Paprika označená nižším indexem (např. 40) je nekvalitní, vybledlá – pokrm neobarví, ani mu nedodá chuť.
Salvia Paradise® Vám přináší sladkou maďarskou papriku s označením ASTA 180, jež je nejkvalitnější paprikou na trhu. Zajímavé je, že schopnost barvivosti a předání chuti je pozorovatelná v celém rozsahu především v tucích. Rozpuštěním ve vodě se nedosáhne požadovaného efektu.
Použití:
Paprika maďarská je vhodná k dobarvení i ochucení pokrmů jako jsou omáčky – zejména guláše, uzeniny, pomazánky i saláty. Doporučujeme vyzkoušet na pečeně, pečené brambory či zeleninu.
TIP: Na rozpáleném oleji či sádle osmažíme cibulku a přidáme mletou papriku – tím dostáváme základ mnoha maďarských pokrmů. Pozor ale na přepálení papriky, kterým by získala nepříjemně hořkou chuť a znehodnotila celý připravovaný pokrm. Při přidávání mleté papriky doporučujeme pokrm odstranit ze zdroje tepla nebo jej snížit na nejmenší možný stupeň. Na zdroj tepla vracíme až po přidání tekutiny.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Složení: 100% Paprika maďarská
Země původu: Maďarsko – oblast Szeged a Kolocsa
Parametry
Výrobce | Salvia Paradise |
Druh koření | paprika sladká |
Hmotnost | 250 g |
Značka | Salvia Paradise |
Forma | mleté |