Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hermelín - to je pravý český originál! Původní český sýr s lehce slanou chutí, ušlechtilou bílou plísní a vláčně prozrálou konzistencí. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky novým mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je nyní měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi. Jak správně vychutnat tento sýr? Všechny zrající sýry prozrávají postupně v průběhu celé své trvanlivosti. Přestože... Celý popis
Koupit za 46 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Sedlčanský Hermelín originál 100g
Doprava:
49 Kč
Skladem
46 Kč
Koupit za 46 Kč

Sedlčanský Hermelín originál 100g
Doprava:
zdarma
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč

Sedlčanský Hermelín Originál 100g
Doprava:
162 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hermelín - to je pravý český originál!
Původní český sýr s lehce slanou chutí, ušlechtilou bílou plísní a vláčně prozrálou konzistencí. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky novým mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je nyní měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi.
Jak správně vychutnat tento sýr?
Všechny zrající sýry prozrávají postupně v průběhu celé své trvanlivosti. Přestože jsme současnou recepturu Hermelínu vyladili tak, aby byl sýr měkký už v době, kdy ho dodáváme do obchodů, doporučujeme vám najít svou vlastní míru prozrálosti sýra, jak ho máte nejdraději. Můžete přitom vycházet z data minimlní trvanlivosti uvedené na obalu.
Zbývají 3 týdny a více do konce trvanlivosti: Sýr je ještě poměrně čerstvý, což se může projevit v mírně nakyslé chuti a typickém mléčném aromatu. Textura sýru je měkká, ale pevná.
Zbývají 2-3 týdny do konce trvanlivosti = sýr je v optimu: Sýr je krásně měkký a vláčný, má vyváženě slanou chuť a v jeho aroma se postupně rozvíjí vůně lesního podhoubí.
Zbývá přibližně týden do konce trvanlivosti: Sýr je velmi měkký až roztékavý, chuť i aroma se stávají výraznější.
Tip pro vás
Před konzumací nechte sýr asi 15 minut při pokojové teplotě. Sýr ožije, zvýrazní se jeho vůně a chuť.
V současné chvíli probíhá změna vizuálu u tohoto výrobku. Zboží vám bude dodáno dle aktuální skladové zásoby.
Původní český sýr s lehce slanou chutí, ušlechtilou bílou plísní a vláčně prozrálou konzistencí. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky novým mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je nyní měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi.
Jak správně vychutnat tento sýr?
Všechny zrající sýry prozrávají postupně v průběhu celé své trvanlivosti. Přestože jsme současnou recepturu Hermelínu vyladili tak, aby byl sýr měkký už v době, kdy ho dodáváme do obchodů, doporučujeme vám najít svou vlastní míru prozrálosti sýra, jak ho máte nejdraději. Můžete přitom vycházet z data minimlní trvanlivosti uvedené na obalu.
Zbývají 3 týdny a více do konce trvanlivosti: Sýr je ještě poměrně čerstvý, což se může projevit v mírně nakyslé chuti a typickém mléčném aromatu. Textura sýru je měkká, ale pevná.
Zbývají 2-3 týdny do konce trvanlivosti = sýr je v optimu: Sýr je krásně měkký a vláčný, má vyváženě slanou chuť a v jeho aroma se postupně rozvíjí vůně lesního podhoubí.
Zbývá přibližně týden do konce trvanlivosti: Sýr je velmi měkký až roztékavý, chuť i aroma se stávají výraznější.
Tip pro vás
Před konzumací nechte sýr asi 15 minut při pokojové teplotě. Sýr ožije, zvýrazní se jeho vůně a chuť.
V současné chvíli probíhá změna vizuálu u tohoto výrobku. Zboží vám bude dodáno dle aktuální skladové zásoby.
Parametry
Výrobce | Sedlčanský |
Druh | hermelín |
Tvrdost | měkké |
Bez laktózy | ano |