Tradiční čínský nůž TAO Chukabocho V Číně se tento typ nože nazývá TAO, což znamená meč a od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž... Celý popis
Koupit za 799 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Tradiční čínský nůž TAO Chukabocho
V Číně se tento typ nože nazývá TAO, což znamená meč a od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako šéfkuchařský nůž, který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.
Ergonomická rukojeť asijského stylu je vyrobena z protiskluzového dubového dřeva. Práce s nožem je velmi pohodlná obzvláště, když držíte nůž po dlouhou dobu.
Parametry nože:
Celková délka:
290 mm
Délka ostří:
175 mm
Délka rukojeti:
115 mm
Hmotnost:
270 g
V Číně se tento typ nože nazývá TAO, což znamená meč a od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako šéfkuchařský nůž, který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.
Ergonomická rukojeť asijského stylu je vyrobena z protiskluzového dubového dřeva. Práce s nožem je velmi pohodlná obzvláště, když držíte nůž po dlouhou dobu.
Parametry nože:
Celková délka:
290 mm
Délka ostří:
175 mm
Délka rukojeti:
115 mm
Hmotnost:
270 g
Parametry
| Délka ostří | 17.5 cm |
| Typ nože | sekáčky |
| Japonské | ano |