Délka čepele: 165 mm (Santoku+Nakiri), 210 mm (Sashimi)Materiál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail. Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci. Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Koupit za 2 120 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Délka čepele: 165 mm (Santoku+Nakiri), 210 mm (Sashimi)Materiál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail.
Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci.
Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci.
Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Parametry
Výrobce | SEKIRYU |