Délka čepele: 165 mm (Santoku+Nakiri), 210 mm (Sashimi)Materiál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail. Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci. Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki

Koupit za 2 120 Kč

Popis

Délka čepele: 165 mm (Santoku+Nakiri), 210 mm (Sashimi)Materiál oceli: Nerezová ocel 420J2Tvrdost: 51-53 HRCMateriál rukojeti: Dřevo z topolu Tradiční japonské kuchyňské nože jsou vyráběné v Japonsku podle nejvyšších standardů kvality a s pečlivou pozorností na detail.
Svým stylem broušení čepele jsou přímo stvořeny pro citlivou kuchařskou práci.

Vyrobeno v Japonsku ve městě Seki
Zobrazit více

Parametry

Výrobce SEKIRYU